Bönesvar

I morse när vi vaknade hade Seth nästan inget grejs (har ingen aning om vad det gula, som rinner ur barns ögon när de har en infektion, heter...) som rann ur ögonen. Infektionen var borta!!! Vi bad igårkväll att den skulle försvinna, eftersom han hade varit tvungen att vara hemma från dagmamman - igen. Men nu kunde han gå och både Stefan och jag hinner med det vi har på jobbet, som måste göras innan jul! Coolt!


Idag när Seth kom hem från sin dagmamma så hittade han en idomintub och klickade ut lite idomin på sitt finger. Sedan tog han lite idomin på sin näsa och på min och på Stefans... Sedan sa han "det är mysigt..." ha ha. Detta resulterade i ett kort, där jag ser helt hysterisk ut, osminkad och dan, men Seth trivs...




Ha det så gott kära vänner!

Blessings


Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan vännen min!



Vad söta ni är!!!! Kul att läsa ikapp mig lite på hur ni har det. Själva har vi det bara bra, Olof jobbasr ikväll och själv borde jag verkligen gå och lägga mig men har inte kommit dit än. I morgon får jag JULLOV!!!! Skall bli så skönt, det har verkligen varit en galen höst på jobbet. Amanda längtar till julen, hon drömmer om tomtar nästan varje natt. Oliver går för jämnan omkring med glitter i håret, han är supersöt. Tomteluvan var inget för honom. Men vem kan klandra honom, man vil ju vara lika snygg som syrran.



Kram din underbare man och din supergoa son från mig. Tänker på er och saknar er!!!!!



Kram från mig!

2008-12-18 @ 22:47:16
Postat av: Lindus

HEllo!

Vad söta ni är!! Måste erkänna att jag smygläst lite på bloggen. Det förgyller min dag:-). Tusen tack för det fina halsbandet maja fick!!!! Skulle skrivit ett tackkort för flera veckor sedan men är så oorganiserad. Hemma nåt i Kisa kring nyår? Maila mig gärna. Hälsa familjen!

kram Linda

2008-12-19 @ 20:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0