Trött

Förra helgen ställde vi ju om klockan så vi fick sova en timma mindre. Jag brukar aldrig påverkas av att ställa om klockan, men i år tycker jag att det varit jobbigt. Jag har haft svårt att somna på kvällarna denna veckan, vilket är ovanligt för mig. Så jag är naturligtvis ganska trött nu. Idag när jag kom hem från min terapi (jag går ju en steg 1 utbildning, som är ett steg i att bli terapeut och i den utbildningen ingår det att gå i terapi) vid 18:30. Stefan satt vid köksbordet och pratade i telefon, men annars var det tyst i huset. När jag kommer hem, brukar Seth komma springande och ropa Mamma, eller Hellååååååååååå! Men idag var det alltså tyst, så jag kikade in i vårt sovrum och detta är vad jag såg:


Seth som somnat och Sid som höll honom sällskap...

Jag försökte bära in honom i hans sovrum, men då vaknade han förstås och ville ha ett "jån" innan han somnade. Han fick ett rån och sedan la jag honom.  Han är också trött nu, vår lilla Seth. Det verkar vara så att tidsomställningen och våren gör oss lite trötta. Det är UNDERBART att våren är på väg, men den verkar göra - ialla fall mig - trött. Men det är det värt!!!!
Nu börjar snön försvinna sakta, men säkert även här i "Norrland" =)

Nu ser man vår altan och taket på lekstugan och även lite barmark borta vid trädungen. Underbart!

Stefan jobbar ikväll och jag ska väl fortsätta med mina studier. Ser fram mot påsken då familjen Åkesson kommer hit!!! Då ska Robert och jag sjunga ihop och det är riktigt roligt! Ha en bra kväll!!!!

Blessings


Kommentarer
Postat av: Robert

Familjen Åkesson ser också fram emot att fira påsken i Avesta!

Det ska bli så kul kul att sjunga ihop igen. Det fattas mig...

2009-04-04 @ 22:29:56
URL: http://www.myspace.com/robertakesson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0