Dum katt?!

Vår knäppa katt spinnmaskinen Gandalf lever farligt. Idag dukade jag fram kvällsmat och tände tre ljus i adventsljusstaken på bordet. Jag tittade bort en halv minut och när jag tittade på bordet igen satt Gandalf och jagade en ljuslåga med sin tass. Hon hade bränt bort halva sina långa ögonfransar, men hon reagerade ändå inte. Man tycker ju att hon borde märka att det är varmt och lite farligt...? Får verkligen bara ha tända ljus när vi sitter vid bordet.

Nu sitter Seth och jag och har fredagsmys. Båda är jättetrötta. Hoppas jag orkar se på hela Idol =).

I natt/kväll är det Lussebandy. Avestas största ungdomsevenemang, som min underbara man basar för =) Det håller på hela natten och det brukar vara runt 1000 ungdomar som kommer dit. Alla är nyktra - alla får blåsa och visa att de inte druckit. Det är superbra! Då är det inte så många ute på stan och drar i fylla och bråk. Tänk vad många härliga människor det är som ställer upp och jobbar ideellt för att det ska bli bra och fungera! Häftigt tycker jag. Många företag i stan har sponsrat evenemanget med både pengar och fina priser till det vinnande laget. Hoppas de får en fantastisk kväll och natt.
Imorgon måste ju Stefan sova hela dagen, så han sover i förrådet och Seth och jag håller oss uppe i köket och i hans rum =) Om det är fint väder kan man ju gå ut och leka också!

Ha en underbar fredagkväll!!!

Dagens barncitat:

"Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha
hönsnät runt huvudet.."

HANS 6 ÅR

Kommentarer
Postat av: E-K

Det ligger nå't i vad du säger, om heltid osv, men ärligt talat tror jag inte att jag skulle koka senap ens om jag hade tid... Men jag är ganska säker på att det blir julgran & skinka iallafall!



Förresten måste vi kanske prata lite om hur Seths födelsedag ska firas? Vi får höras!

2009-12-12 @ 17:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0