Fredagkväll!

Igår kväll var vi några från mitt "gamla" team på jobbet (flera av dem har slutat och gått i pension) i Västerås på Wallmans på turné. Det var riktigt roligt. Framför allt var det roligt att träffa kollegorna utanför jobbet. Det blir något annat. Dessutom var det riktigt bra underhållning. De som sjöng var så duktiga! Wallmans är alltså underhållning och mat, samtidigt. Man äter gott och då och då går artisterna upp och sjunger och showar. Bredvid oss satt en kvinna som var riktigt dragen. Hon satt och spelade med sin gaffel på glasen och skrålade med i sångerna och fnittrade och flirtade med en av mina kollegor. Hon gick från att vara pinsamt flamsig till att sitta och somna över maten på ca två minuter. Märkligt! Vuxna människa. Hennes vänner skickade senare hem henne i en taxi. Har aldrig förstått varför man super sig full på det sättet. Tycker det är skönt att var absolutist. =) Är stolt "spik" medlem =)

Kom hem efter midnatt och somnade vid 1 tiden och vaknade av Seth 5:30... var ganska segt att gå upp och jobba =) Särskilt eftersom Seth vaknade av att han drömde otäckt igår morse vid 5:15 och ingen av oss kunde somna om. Är trött nu alltså =) Hoppas jag orkar se färdigt på idol. 

Ikväll var jag i kyrkan och övade ett julspel som barnen/ungdomarna ska göra i kyrkan på julfesten på söndag. Jag har hand om sången och Zara om själva "teatrandet" och Jonas om musiken. Vi hade en lång övning ikväll och sen fick jag stressa hem, eftersom Stefan skulle till kyrkan en stund innan ungdomssamlingen började. Egentligen skulle både Seth och Stefan vara i kyrkan, så jag inte behövde stressa hem, men eftersom Seth inte är helt pigg ville vi inte dra med honom till kyrkan. Stefan och jag möttes i dörren - precis som vi gjorde igår... (Ser fram emot att hinna prata med varandra imorgon) Seth var vaken när jag kom hem och tog tag i en bok och drog med mig ner i källaren och satte sig framför brasan i mitt knä och så läste vi boken tillsammans. Oh, vad mysigt det var! Det var han som bestämde att vi skulle sitta på golvet framför brasan och läsa. "Oh, vad varmt och skönt det är här", sa han. Han är så lillgammal och härlig! =)

Dagens barncitat:

"Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de
både värpa och ryta".

KATJA 6 ÅR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0