Två tankar för dagen:

Första:
Hur kommer det sig att människor inte har några problem med att be om hjälp när det gäller t ex att snickra något och många andra praktiska saker, men när det gäller t ex äktenskapet, förhållandet eller hur man mår själsligt så är det så otroligt mycket svårare att be om hjälp. I och för sig är det ju inte lika konkret att få hjälp i ett förhållande, men man kan ju faktiskt få hjälp. Bara det att prata och sätta ord på sina tankar och känslor är hjälp. Dessutom om man pratar med någon kunnig så vet ju de hur man kan hjälpa.

Andra:
När jag går från en plats till en annan hemma i huset, t ex från nedervåningen till övervåningen och jag har saker som ska med upp, så packar jag på mig så mycket så jag inte ens kan bära dem... istället för att gå två gånger. Konstigt, men ganska lätt att göra något åt, bara jag inte vore så lat. =)

Ja, dessa två saker har jag funderat på idag =) Bland annat. Jag har faktiskt gjort andra saker också, som att shopa tillsammans med Charlotte, läst en bra bok och bara haft det skönt. Ikväll är Stefan i en annan stad och predikar, så Seth och jag är själva hemma. Ikväll tycker jag det är riktigt skönt att sitta ensam med min bok och lite godis och bara slappa =).

Dagens barncitat:

"Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar."
ANDERS 8 ÅR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0