En delfinhaj från kusin Hugo

Nu har "oxveckorna" börjat... Jobb som vanligt och Seth ska börja hos Berit igen imorgon. Det ska faktiskt bli skönt att få en vanlig vardag... Konstigt att det är så skönt att ha ledigt, men också skönt när vardagen kommer tillbaka.

Idag fick Seth en jättefin pärlad delfin av Hugo. Seth sa naturligtvis att det var en haj, så en haj är det =) Vad gulligt av Hugo!! TACK "Udo", som Seth säger...
På bilden nedan ligger Seth och Stefan och tittar på "Bompa". Seth bad om att de skulle få en filt på sig, för det tyckte han var mysigt, så det la jag på dem innan jag tog kortet. Med på kortet är också hajen från Hugo.




Jag skickar med en bild på vår Sid... En av hans favoritplatser är just i trappen.



Blessings

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad bra att den kom fram :o) Hugo sa också att det var en haj. Och alla vet ju att om två personer säger att det är en haj så blir det automatiskt en haj ;o) Hur har ni det annars? Hoppas ni får må bra. Kram på er!!

2009-01-12 @ 22:37:14
Postat av: Lovisa

Åh vad bra att den kom fram. Hugo sa också att det var en haj. Och alla vet ju att om två personer säger att det är en haj så blir det ju automatiskt en haj ;o) Hur har ni det annars? Hoppas att ni får må bra. Kram på er!!

2009-01-12 @ 22:39:42
Postat av: Mina

god jul mia och seth !

2009-01-13 @ 13:04:46
Postat av: Julia

Åh, Fridas favorit! ;)

2009-01-16 @ 20:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0