En skön hemmakväll

Ikväll har vi absolut ingenting inbokat. Det känns så skönt!!! Det är lite ovanligt för att vara vi, men oh, vad skönt!

När jag kom hem från jobbet idag frågade Seth om jag är sjuk och jag svarade att det är jag inte. Då sa han att jo, det var jag visst och jag skulle lägga mig på golvet i hans rum och bli undersökt. Han la en låda under huvudet på mig och så skulle han klippa mig på magen... Hm... vilken doktor!


Som ni ser så har jag favoritpyjamasbyxorna på mig. Jag hoppar i dem så fort jag är hemma (jag sover aldrig i dom utan använder dom som mysbyxor - om någon är orolig att jag ALLTID har dom på mig =)

I morse åt vi frukost på sängen... Det brukar vi inte göra på vardagar, utan bara ibland på helgerna, men eftersom Stefan och Seth skulle vara hemma idag så ville Seth äta frukost på sängen och vi gav med oss. Här är mina favvokillar som äter frukost.



Igår eftermiddag tog vi oss en promenad ute i snön. Det är sååå härligt med snö! Hoppas den får ligga kvar!
Här kommer lite bilder från den promenaden.









Tänk vilken lycka...

Stefan var ju sjuk hela förra veckan och så var han borta fredag-lördag, vilket innebar att jag fick ta Seth på morgnarna och de gånger han vaknade på nätterna. Så natten till söndag fick jag sova i källaren, så jag kunde sova ut ordentligt. Vid ca 8:30 kom grabbarna ner med frukost och vi hade en mysig frukoststund därnere. Seth har kommit på att han kan ta sin skruvdragare och skruva i och ur skruvar. Han behöver dock hjälp att hålla i muttrarna, vilket jag gärna gör. Detta är en ny favoritsysselsättning vi har =)



Det var lite uppdatering från oss.

Ha en skön kväll!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Emma-Karin

Hej Mia! Jag kikar in på din blogg nästan varje dag, det är lite mysigt att få se hur ni har det. ...och jag tycker att det låter som att ni är väl värda er familjedag!

2009-01-26 @ 18:23:59
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: mum

Njut av er egen hemmakväll, jag tycker också ni är väl värda den. Vilken lycka att ha snö att leka i, kanske inte lika kul att ösa och flytta på den.Krama Seth från oss.

Kram från mum dad.

2009-01-26 @ 18:53:55
Postat av: angelique

åå va mysigt med massa snö :D här är saknaden efter mkt snö och inte is slask stor :D kramkram

2009-01-26 @ 21:57:21
URL: http://angelico.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hahaha...vilken underbar min du har på översta bilden. Så skulle jag i och för sig också se ut om någon skulle börja klippa mig i magen ;o) Vad avis jag blir på er att ni har så mycket snö...här är det grått och trist, och Hugo som precis fått en bob...typiskt!!! Nu ska jag gå och sova. Kram på er

2009-01-26 @ 22:54:16
Postat av: Lotta

Hej Maria!! Kikade in här oxå.

VIlka mysiga kort ute i snön och frukost på sängen det är underbar lyx det!

Kram

2009-01-28 @ 21:41:24
URL: http://viihusetnastlangstbort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0