Astrid Lindgrens värld

Nu har vi landat i Kisa hos mina föräldrar. Under gårdagen (tisdag) var vi med våra underbara vänner Åkessons på ALV. Det var riktigt riktigt roligt! Det regnade lite under förmiddagen, men efter lunch kom solen och värmen fram. Vi hade en toppendag. Både barn och vuxna skötte sig bra =) VI tog det lugnt och stressade inte utan tog dagen som den kom. Härligt och "semesterigt".
Som ni förstår så var vi ju inte ensamna där, utan det var många som hade kommit på idén att var på ALV samtidigt som oss och det var lite synd. Men vi fick ju plats =) Seth tyckte det var roligast att träffa Pippi och att springa bland stenar som sprutade vatten.  

Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder på datorn här. Vet inte varför, men det brukar vara struligt när jag är här... Ni får alltså se bilder senare, kanske går det från svärmors dator, dit vi åker på fredag.

Idag ska vi till mormors bror, Birger, som fyller år. Ska bli roligt att träffa lite släkt. Imorgon tar vi en tur till Moby, där min mormor och morfar bor. Vi har det med andra ord bra. Vi softar och umgås och äter. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0