Motala och syskon/kusinträff

Idag styrde vi kosan mot Skärstad utanför Motala, där min syster med familj bor. Vi hade en heldag med varandra, vi tre syskon, våra respektive och alla barnen. Vi har fikat, ätit, ätit och ätit igen. =) Här kommer lite bilder från dagen:


Marcus sprang under dagen Baltzarloppet på ca 2.1 mil. Detta tyckte barnen var spännande så de hade en springtävling i trädgården. Här står de alla och tittar på när Marcus tar på sig sina löparskor. =)


Här ska de springa allihopa. Oj, vad roligt de hade en stund. När de blev trötta blev de istället lite ledsna och gnälliga så då slutade de tävla...


När Marcus sprang sitt lopp fick grabbarna grus åka traktor med Janne. Oj, oj, oj. Gissa om de var lyckliga!


När Marcus sprang åkte vi in till stan också och hejade på honom och åt glass och sedan tog emot honom i mål. Han sprang på 1:50. Bra gjort tycker jag.


Marcus mot mål.


När vi kom hem grillade vi. Mmmm vad gott. Tyvärr började det regna mitt i vår måltid, så vi fick springa till verandan med tak för att avsluta middagen.

Min svägerska Emma-Karin har haft en liten följetong om män som gillar att grilla, detta kan man se på bloggen: http://emmakaka.blogg.se Här kommer en bild som passar in i hennes funderingar kring män som grillar:



Kusinkärlek. Alva sprang iväg men Albin hämtade henne igen.


När vi åkte hem var pojkarna TRÖTTA! Det tog inte lång stund för dem att somna, trots mina försök att hålla dem vakna.

Nä, nu vill fler ha datorn, så det är bäst jag slutar.
Kram

Kommentarer
Postat av: mum

Vad mysigt ni verkar ha haft och många upplevelser.Man är stolt när man ser alla barnen tillsammans och att de har kul, stora kusinen som tar hand om den minsta.

Välkomna hem på måndag ser fram mot det.

Kram, kram

2009-07-25 @ 21:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0