Nu är jag tillbaka igen - något piggare =)

Ja, jag har ju inte skrivit så mycket på sista tiden, pga migrän och begravning. Men nu väntar vardagen igen och mitt vanliga liv rullar på =)
Har två veckor kvar att jobba innan SEMSTERN! Som jag längtar!!! Vad skönt det är att ha jobb och kunna få semester. När man pluggade, så hade man ju aldrig semester, det var plugg under terminerna och jobb på somrarna. Hurra för jobb!!!! Ha ha.

Vi hade en fin fredag tillsammans hela familjen, men vi saknade barnen, som inte var med. Seth var hos sin farmor, där även storkusinerna och faster och farbror var. Seth hade urkul! Vi åkte till Kisa och på fredagen kom Marcus, Lovisa, Åsa och Janne och pappas bror med familj. Vi var först på begravningen och sedan åt vi tillsammans hemma hos mamma och pappa. Det var faktiskt härligt att träffas, bara vi vuxna och sitta och prata.
Jag passade på att ta kort på mig och de andra, men kom tyvärr på denna briljanta - hmmmm - idé när Åsa och Janne redan åkt hem.
Här är jag iaf och några av mina familjemedlemmar: (ser jag trött ut så är det för att jag är det =)


Lovisa och jag. (Ni har sett oss förut, vi liksom gillar ju att ta kort på oss själva... hi hi)


Marcus och jag,


My love och jag


Pappsen och jag - och min älskade bror i bakgrunden. (Kolla in våra näsor. Vi har fått "samma" näsa allihopa. Det syns liksom att vi är från samma familj med våra fina potatisnäsor. Ha ha)


Mummen och jag. Ja, jag ser hysterisk ut, men det bjuder jag på...

Jag såg ett kort, som jag måste dela med mig av. Tog kort på kortet, så det är ju inte så bra kvalité, men ändå. Det är när pappas kusin Sivinger gifter sig med sin Magnus. De ville att vi skulle vara brudtärnor. Åsa och jag gick snällt med på det, men Marcus gick bara med på det om han fick 20 eller 25 kronor, minns inte vilket. Detta resulterade i att detta kostade pappa 60 eller 75 kronor, eftersom Åsa och jag också skulle ha det då. Ha ha.


Jag är den minsta... ho ho, jag tror jag var 5 år här...

Nä, nu ska Stefan och jag unna oss en filmkväll. Seth sover redan, eftersom han var vaken till 22 igår och ändå vaknade runt 7.

Blessings

Kommentarer
Postat av: mum

Hmmm... man rår ju inte för hur man ser ut, men annars var ju korten fina.

Det var en mycket fin dag vi fick tillsammans. Tack för all hjälp från er.

Kram.

2009-07-05 @ 21:17:42
Postat av: Nina

Hejsan Maria!!!

Kul o läsa din blogg o se hur ni har det där uppe i Dalarna. Här i Alingsås är allt bara bra, mina föräldrar kommer imorgon så då ska vi försöka måla om huset om vädret tillåter.Det är verkligen mycket att göra när man har hus men det är så skönt o slippa lägenhet. Hälsa Stefan så gott o sköt om er.

Kram Nina med familj

2009-07-05 @ 21:58:17
Postat av: Lovisa

Hihi...vilka fina kort! Det är verkligen en toppenfin familj jag gift in mig i. Den där bröllopshistorieen tror jag aldrig jag har hört förut...jag får be Roger berätta den i sin fulla längd nästa gång vi ses ;o( Hahaha... Puss på dig!

2009-07-05 @ 22:27:34
Postat av: Anonym

Hej Snufs!

Kan bara konstataera att det är några år sedan 1982 i nov eller nåt var vi "näbbar". Marcus sa: -" Ok då, om jag får tjugo spänn!"

Måste ändå konstatera att det finns stora likheter mellan dig och Hanna! Både utseendemässigt och "modern-mässigt" Mia Modern!=0D



//Storasyster

2009-07-07 @ 17:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0