Rent hus

Mmm, vad gott det luktar när hela huset är nystädat. Blev precis färdig med att torka sista golvet. Jag har även hängt tvätt, så doften av "rent" sprider sig i huset.
Seth kom in till oss inatt, vilket inte är så vanligt, och var vaken två timmar av oklar anledning. Som vanligt kunde inte jag sova när han var vaken, så jag låg också vaken i två timmar... mindre skoj faktiskt. Seth var urtrött när han kom hem från dagmamman så han gick faktiskt och la sig 18:00. Det var länge sen kan jag säga, men han somnade på en gång. Han var JÄTTETRÖTT!
Ska bli mysigt att få rå om mamma och pappa här i helgen. De har varit i Örebro och hjälpt min bror med avloppet. Det har fått riva upp hela källargolvet och grejat och det har luktat ... blä... i hela huset. Lovisa hade som tur var tagit med sig barnen till sina föräldrar, för det hade nog inte varit roligt att ha barnen mitt i allt... Tyvärr har både Hugo och Alva varit sjuka i höstblåsor med blåsor i munnen och fötterna och hög feber. Stackars henne - och barnen förstås. Inatt var båda barnen vakna samtidigt och grät och gnällde. Inte roligt att vara ensam då. Beundrar alla ensamståendeföräldrar!!! Eller som min svåger säger: Enaståendeföräldrar. Jag håller med honom. Bra jobbat svärmor!!!!
Men iaf ska det bli roligt att ha mamma och pappa här. =) Tänkte ta en tur till Elsa Anderssons konditori i Norberg och fika lite. Det är de enda planerna jag har... Så ska vi äta gott också och äta goda kakor och bullar som Seth och jag bakade igår =)
Nu ska jag bara ta det lugnt och ha det skönt, eftersom jag redan är klar med det jag skulle hinna med idag... Oh, vad skönt!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Håller med...doften av nystädat hus är underbar...konstig man är kanske =)Hoppas ni får en mysig helg med mamma och pappa! Kram Lina

2009-07-09 @ 20:37:40
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: E-K

Har ju svärmor här idag. Kanske skulle försöka få henne att läsa era bloggar, så att hon får ta del av berömmet?!

2009-07-10 @ 16:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0