SEMESTER

Äntligen har jag fått semester. Som jag har längtat. Stefans bror med familj har ju varit här hela veckan. Alla har legat och sovit när jag gått upp för att jobba... Men nu får jag också sova lite längre... =)
Det har varit roliga dagar. Kastös är en så fin och rolig familj! Under den senaste veckan har det grillats, lekts, varit i Sala i den stora lekparken, spelats Buzz, pratats, Kastös har varit på Leksands sommarland, vi har målat stuprännorna osv.

Nu börjar alltså ledigheten och med den kommer solen... hoppas jag.  =) På onsdag ska vi till Furuvik med våra vänner Myrsell. Hoppas solen skiner då. Ska bli roligt att göra en dagsutflykt härifrån innan vi åker på vår turné. Vi ska till Örebro, Skärstad, Kisa, Söderköping, Alingsås och Borås. Det kommer uppdateringar om vår semester, men kanske inte varje dag. När vi är borta ska ett par ungdomar bo i vårt hem. Det är skönt att ha någon här så att huset inte står tomt. Vi har i och för sig bra grannar, som har koll när man är borta, men ändå.


Seth har roligt.

Kastöbarnen fick en badgrej av oss i födelsedagspresent.

Här står barnen på rad för att få åka =)


Här är Seth på glid.

Oj, vad roligt de tyckte det var =)

Imorgon blir en soft dag. Först ska vi ha trivselgrupp i kyrkan, vilket innebär att vi får vara där och öppna och ta emot, fixa fika och städa av efter mötet. Sedan ska vi inte göra många knop. Det vi vet är att vi ska ha mys, med popcorn. Det har Seth önskat så det får det bli.

Kommentarer
Postat av: Lojsi

GRATTIS till semestern!! Nu är du värd några veckors vila :o) Vad mysigt ni ser ut att ha det. Vilken cool badleksak. En sån skulle Hugo gilla. Snart kommer ni till oss...wiiiiiii vad kul det ska bli!!! Kram på dig

2009-07-18 @ 21:32:57
Postat av: Miranda

vad skönt med semester! :D och vad bra att ni fick tag i några som kan vakta huset :)

2009-07-19 @ 00:12:22
Postat av: Miranda

SV: Åh vad bra, jag spöar er gärna i buzz vilken dag som helst! Vi får höras av nån dag! :)

2009-07-19 @ 00:16:41
URL: http://mirandaisaksson.blogg.se/
Postat av: E-K

2009-07-19 @ 13:47:11
URL: http://emmakakak.
Postat av: E-K

Tack själv! Vi har haft det så bra & blivit så servade. Och fast jag inte är någon stjärna på Buzz var det kul! :)

2009-07-19 @ 13:48:44
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0