Huvudgubbar

Idag när jag kom och hämtade Seth hos sin dagmamma, så vägrade han följa med. Han var ju hemma hela förra veckan och tyckte det var sååå roligt att leka med sina kompisar igen. Det slutade med att jag fick bära honom till bilen.

När vi kom hem ville han måla, så vi tog fram målarfärg och började måla. Nu har han äntligen börjat komma på hur man målar gubbar. Det är ju så sött när barn målar gubbar: ett huvud med armar och ben rakt ut från huvudet. Bredvid hans gubbe ser ni min fina gubbe... hm... som jag gjorde för att visa hur man gör =)


Här har han gjort en till gubbe:


Nu på em har solen ängligen lyst igenom molnen lite. Härligt. Vi har det så bra som har en stor uteplats. Seth gillar att cykla där och idag lekte han Speedway ha ha. Hans far lär bli stolt när han hör det. =) Han cyklade runt runt runt runt på sin "motorcykel".  


Nu är han riktigt trött, vilket inte är så konstigt eftersom han var länge hos dagmamman idag och det var över en vecka sedan han var där. Ska lägga honom snart, för han ligger bara här på vår säng och orkar inte göra något! När han somnat ska jag börja göra iordning mitt nya Wasgij puzzel. Stefan är nämligen på Speedway idag i Västervik så han kommer inte hem förrän inatt, så jag har kvällen för mig själv och då passar det bra med lite Wasgij.

Blessings

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ja, det är verkligen sött med små huvudfotingar ;o) Kul med lite Wasgij. Vi gjorde bara det där senaste och sedan hamnade det bokstavligen på hyllan. Kanske dags att ta tag i ett nytt wasgij snart...det är ju så mysig och skön avkoppling. Hoppas du får en skön kväll all by your self. Kram Lovisa

2009-06-09 @ 18:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0