Update

Hej hej
Vi har fortfarande en liten sjukling härhemma... Seth har fortsatt ha feber och ibland sticker den iväg uppåt. Igår ringde Stefan VC men de hade inga tider. De tyckte dock att de skulle åka till akuten. Efter flera timmar där visade det sig att han har en virusinfektion på luftvägarna. Inget att göra alltså, men om han inte är feberfri på torsdag ska vi komma tillbaka. Han hostar och hostar och hostar. Tyvärr hjälper inte hostmedicinen något vidare. Inatt var vi vakna ca två timmar för att han hostade hela tiden. Stackars liten. Han äter inget, men dricker bra. Eller förresten, idag åt han ett rån och lite tom och jerrykex. Han har gått ned ca 1.5 kg sedan i torsdags. Han är ju vid gott mod och gnäller inget. Han går och lägger sig ofta och somnar till då och då. Han vill ädnå vara ute lite ibland och leka lite på sitt rum och det är ju goda tecken. Vi bestämde idag att han får vara hemma hela veckan, eftersom han fortfarande är såpass dålig. Stefan och jag delar på VABen. Idag jobbade vi halva dagen var. Imorgon är jag hemma och på torsdag jobbar vi halva dagen och på fredag är Stefan hemma. Det är så skönt att kunna dela på det när det blir så här.
Ja, det är vårt liv just nu. =)
Vill också bara berätta hur fin vår Seth är. Flera gånger idag har han kommit och sagt till mig: "Mamma, du är så fin." "Mamma, jag älskar dig". Tänk att få höra det från sin lilla plutt. Han är ju så underbar!!!




Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Nämen stackars plutt. Det låter ju inte alls kul. Och att hosta på nätterna är ju ingen hit...för någon! Hoppas han blir bra snart och att han orkar träffa kusinerna i helgen. Sänder styrke kramar till er alla tre och hoppas att ni orkar ta er igenom dom här intensiva dagarna. Vi ses snart! Kram kram

2009-06-02 @ 21:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0