Massor av sportlovsbilder

Ja hej och hå... nu är vi hemma igen och jag kan ladda upp bilder igen, så nu blir det en rejäl bildkavalkad från vår vecka hemma hos mormor och morfar. Det var skönt att komma hem, även om det var riktigt riktigt skönt att bli ompysslad och få ha ledigt hos föräldrarna. Sid mådde bra när vi kom hem och det var skönt att se. Han har legat på mig som ett plåster hela natten, så han har nog saknat oss lite... Det var också riktigt roligt och härligt att träffa Stefan igen efter en hel vecka ifrån varandra.
Nu kommer då en hel massa bilder från vårt sportlov:


Mamma och pappa har en katt, som heter Taggen och han är rejält bortskämd. Här sitter han och tigger när mamma gör smörgåstårta med tonfisk i...


Ja, vad ska man säga....?

Seth älskar majs och här äter han direkt ur burken. Man får göra mycket hos mormor och morfar, som man kanske inte får göra hemma =)



Mamma håller på att sticka ett par strumpor till Seth och då ville han naturligtvis också sticka, så mamma lägger här upp ett par stickor till honom. Han var road en liten stund iaf...



I början av veckan var det snö i Kisa så vi gav oss ut och byggde en snögubbe och åkte lite kälke.



Fin snögubbe va?



Mitt i all snö hittade vi snödroppar. Fint.


Seth fick mormor att åka kälke med honom. Han sladdade så mycket så mormor åkte av.



Så kan det gå.



Så här roligt tyckte Seth att det var:


Han skrattade i flera minuter.  Tyvärr slog sig mormor i svanskotan, så hon fick svårt att sitta sen. Hoppas den inte blev bruten...


Efter kälkeåkandet byggdes det snölykta. Mysigt.



Tyvärr var det plusgrader resten av veckan så det mesta av snön försvann...


Vi passade på att klippa Seth hos en frisör. Det var första gången för honom och han var riktigt duktig faktiskt.




Lite cool grön färg i håret blev det också...


Vi hälsade på gammelmormor och gammelmorfar också. Det är alltid spännande att få åka i gammelmormors hiss, som hon har uppför trappan. Här i gammelmorfars knä.



En dag åkte vi och hälsade på kusinerna Albin och Hanna. Tänk vilken lycka för en treårig bil och traktortokig kille att få vara på en gård där det stod tre traktorer! Här är morbror Janne som står och skruvar på en traktor.



Buskusinerna Albin och Seth:



Albin och Hanna har en liten kattunge som heter Fritte. Han tog skydd på elementet där inget barn kom åt honom.



Albin, Hanna och Seth visar hur starka de är...



En tur i traktorn blev det förstås. Vilken lycka!!!


Albin och Seth hade hur roligt som helst tillsammans och Hanna hängde på dem ganska bra också, när hon inte satt och myste i mormors knä.

Hos mormor och morfar finns mycket lego och det är roligt!!!


Seth satt hur mycket som helst och lekte med legot. Han talade om vad han ville att mormor och jag skulle bygga. Han har en brandstation och en schellmack, som han leker med. Brandstationen kallade han "polischonen" (polisstationen).

Eftersom gammelmorfar fyller år nästa vecka bakade vi en tårta till honom:



På fredagen överraskade vi honom med en tårta och lite presenter. Det blev lyckat!

Morfar spelar gärna dragspel med sina barnbarn och Seth tycker det är så roligt att få sjunga med honom i mikrofonen.



När vi var hos gammelmormor och gammelmorfar sista gången under denna vecka så vågade Seth åka i hissen själv. Det var häftigt tyckte han.



Han följde även med gammelmorfar och hämtade posten:


På fredagen hade vi lite fredagsmys, eftersom det var sista kvällen hos mormor och morfar denna gång. Seth pratade om sin kompis Lucas, som han har fredagsmys med ibland hemma i Avesta. Men Lucas var ju inte i Kisa och det var lite trist, tyckte Seth. Men med lite chips och filmen Superhjältar, så gick det bra ändå.



Ja, det var vår sportlovsvecka det. Vad skönt det var att få vara hemma och bara bli ompysslad och få sova lite på morgnarna osv. Seth vaknar ju tidigt, men det gör mormor med så när klockan var 6 fick han gå in till henne och leka med bilar på deras sängar och jag kunde sova vidare ett par timmar. Härligt!!!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åååååååhhhhh vad ni verkar haft det skönt! Det är lisa för själen att få komma till Kisa och farmor/mormor och farfar/morfar :o) Vad roligt med så många bilder...det känns nästan som att jag var med på resan...KRAM KRAM!!!!

2009-03-01 @ 18:44:37
Postat av: Göran

Tycker att den fina snögubben är lite lik Stefan...

Förstår att du saknade honom mycket.

2009-03-02 @ 07:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0