En intensiv helg

Jag har ju redan bloggat om delar av vår helg, men nu ikväll satt Stefan och jag i bilen och gick igenom allt vi hunnit med och jag blev lite fascinerad över allt vi hunnit med. I och för sig var det en långhelg, men ändå... Så nu kommer en kort redovisning på vad vi hunnit med =)

Först och främst var ju svärmor/farmor/mamma här. Hon är hur lätt som helst att ha att göra med och hon hänger med på allt vi gör. Vi har hunnit:
-måla lekstugan flera gånger
-måla en del på vårt hus
-klippt gräs
-fikat med Lennart och barnen
-varit på två gudstjänster och två bibelstudier
-jag har sjungit på en av gudstjänsterna och övat till detta
-sjungit på bibelstudierna
-handlat
-lagat mat
-fikat
-hälsat på Stefans faster och farbror i Hedemora
-haft ca 35 ungdomar här
-träffat underbara Johanna och Thomas som kom hit och fikade med oss
-Stefan var på 75 årskalas
-spelat "Ticket to ride" fyra gånger
-varit ute och gått
-varit i Örebro på releasekonsert och 40 årskalas

Ganska bra va!? Det känns lite sjukt att man hinner med så mycket och ändå hinner ligga och dra sig i sängen på morgonen och att hinna umgås med varandra och svärmor. Skönt när det kan vara så tycker jag.
Ikväll har vi alltså varit på blixvisit i Örebro, där Robert hade releasekonsert för sin skiva samt 40 årskalas efter konserten. Det var såååå bra! Robert är otroligt begåvad och skicklig. Det var roligt att vara i Örebro och träffa gamla vänner och bekanta. Ett riktigt kärt återseende var mina vänner Anneli och Rebecka!!! Vi sjöng bl a mycket ihop med Robert när vi alla bodde i Örebro. De är verkligen vänner jag saknar!

Härligt återseende =)


Här sjunger Robert en härligt avskalad sång till gitarr och cello. Fint. På de flesta sångerna spelar han själv piano också. Om någon är intresserad av hans skiva så hör av er till mig. Ni kan lyssna på klipp från några sånger på www.myspace.com/robertakesson

Seth var hur duktig som helst under konserten och efter. Han hjälpte till i köket och sprang runt och lekte med andra barn. När vi sa att vi skulle åka hem, ville han inte alls följa med, men det gick bra att få med honom efter en stund. Så när vi var iväg ca 22:00 somnade han ganska omgående i bilen.


Nu kommer jag inte blogga på några dagar... Kanske att jag hinner imorgon, men det är inte säkert.
Jag ska nämligen på avslutningsinternat tisdag till fredag och där kommer jag ha fullt upp och ingen internetanslutning. Det blir intensiva dagar med lektioner och redovisningar från 8-20 varje dag, utom fredag. Svettigt, men det kommer säkert bli riktigt roligt! Jag återkommer med bloggandet efter detta =)

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Vad mycket ni hunnit med! Här har ju det som sagt mest varit plugg...puuh! Men igår kväll började jag frysa och fick ont i halsen IGEN! Nu på morgonen mätte febern 39 grader!! =(( Jag blir galen, orkar inte vara sjuk något mer och jag har ju både tenta i morn och på fredag! Ja, ja det är bara att krypa ned i sängen igen efter att jag fått iväg barnen till dagis/skola, puuh! Ha en bra dag! Kram Lina

2009-05-25 @ 07:31:55
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: Magnus

Aktiv helg=) Ticket to ride är vi smått beroende av, vi kan väl spela nån gång?! Hoppas det gått bra för dig på internatet!

Kram H&M&A

2009-05-28 @ 23:10:54
URL: http://magnusbohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0