God Kväll

Igår var en fullspäckad dag så jag hann inte blogga. Var på jobbet, åkte direkt och fikade hos Jonas, Olliwer och Lucas, eftersom Stefan och Seth var där. Åkte sen hem och åt, åkte på hemgrupp hos Bohlins (jätteroligt!) och sen på gudstjänstrådsträff och sen kom jag hem vid 22:30 ca och stupade i säng. I morse vaknade Seth 4 och kom intraskandes till vår säng. Han låg på min kudde, under mitt täcke och vände och vred på sig. Eftersom han inte somnade, sov inte jag heller. Har jättesvårt att sova när inte han gör det.
Idag hade jag sista handledningen i Västerås. Det var riktigt sorgligt, samtidigt som det var skönt. Nu har svärmor kommit. Det är riktigt trevligt! Seth är eld och lågor och har svårt att somna, trots att han är jättetrött!
Så nu ser vi fram mot en helg full med att umgås, greja och vara i kyrkan. Härligt!
Mer rapporter kommer.



Blessings


Kommentarer
Postat av: Lina

Verkar som ni fått er andra familj i Tackerudhs =)Roligt att ni ses så ofta, önskar bara att vi oxå kunde göra det! Men det märks att det faktiskt är lite skillnad när man har fler barn, högre tempo i den vanliga vardagen gör att man inte hinner vara lika spontan...Simon har ju börjat på fotboll nu och är superstolt över sin första träning han gått på =)Stor kille! Ha en trevlig helg med svärmor och familj =)Kram Lina

2009-05-20 @ 22:21:26
URL: http://homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0