Pyssel

Hej igen. Hoppas dagen varit bra!!!
Jag har haft en bra dag idag. Handledning med jobbarkompisarna och handledning med steg 1 kompisarna. Trots en bra dag, kände jag mig lite ledsen och trött när jag kom hem. Ni vet, sådär som man kan känna ibland, utan anledning. Men, jag kanske har anledning ändå. Jag tror att det är några saker som påverkar mig. Dels är jag ganska trött, rent fysiskt. Dels är vi ett litet team på sju personer, som jobbar ihop och jag gillar alla väldigt mycket. En av oss ska gå i pension snart, vilket känns mycket trist. En annan är sjuk och kommer vara borta tills hon går i pension i höst och detta är också oerhört trist. En är vikarie och kommer sluta efter sommaren. Dessutom har jag träffat mina pluggvänner under fyra terminer och det är också snart slut. Det är alltså många avsked här inom en snar framtid.Klart det påverkar en, antagligen mer än jag tror.
Stefan åkte iväg på Speedway här ikväll, så när jag lagt Seth började jag pyssla lite och då gick ledsenheten över lite. Pyssla är ju alltid kul =)

Jag gick och rotade fram denna sockerlåda, som jag fått av mormor och morfar när jag flyttade hemifrån. Har ju alltid gillat gamla lådor och kistor och skrivbord osv osv...  Jag ska hitta något roligare att ställa i lådan, men detta ljus får duga så länge.


Jag har köpt en fin ljusstake. Tyvärr syns den inte så bra, eftersom vår hysteriska (men fina) tapet är bakom =) Iaf en snygg ljusstake. Hästskorna är från ett bröllop vi var på i februari och fungerade som bordsplaceringskort. Duken har mormor vävt.


I detta hörn fixade jag till lite grönt...


Detta är skylten som hänger på vasen.


Ute satte jag också lite grönt. Mysigt att ha något som hälsar välkommen.


Seth sov så gott när jag höll på de detta. Han hade sällskap av Sid, som såg ut som ett av Seths gosedjur =)



Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad fint du pysslar hemma, så du hade oxå en låda i källaren... =)Lådor är bra man kan ju ha dem som tidningsförvaring, ha plädar i dem eller varför inte beroende på hur hög dom är, ha olika stora blockljus?? Ingen begränsning på ideér =)Förstår att det kan kännas tungt med alla avsked, men tänk vilken rikedom att du fått lära känna alla dessa fina människor! Kram, kram Lina

2009-05-13 @ 22:21:44
URL: http://homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0