Speedway

Idag var jag en riktigt god fru. Jag följde med Stefan på speedway, trots att jag inte ville. Idag var det match för 80CC alltså, de lite yngre förarna, som inte kör så tunga cyklar. Seth och jag följde alltså med, beredda på att få åka hem när Seth (och jag) tröttnade. Döm om min förvåning! Jag tyckte det var riktigt ROLIGT! Helknäppt. Jag som stått emot att gå på speedway under de två åren vi bott här i Avesta och så tycker jag det är roligt!
Det är klart att det säkert hjälpte att vi fick vara i depån och att det därför hände något hela tiden. Det som var ännu knäppare var att vi kunde stanna i de två timmar matchen pågick. Seth var helnöjd hela tiden!


Seth kollar in killarna som kör.


Nu är vi här, på första matchen för oss...


Detta var vad Seth tyckte var roligast att titta på! En lastbil som sprutade vatten och en traktor som jämnade till banan. =)

Det blev som sagt riktigt lyckat att vi var med idag.
En av våra grannar är med och kör speedway, men i ett annat lag, som faktiskt mötte Masarna idag, så han var där också. Han och hans brorsa är ofta ute på gatan och spelar bandy. Seth brukar titta på dem och i em när de var ute, sprang Seth dit och tittade. Han var helt lycklig. Det började med att han sprang och hämtade bollen, när den for iväg långt och slutade med att han fick vara med och spela lite. Vilka gulliga killar, som lät Seth vara med!!!


Efter middagen åt vi sk "Fridaglass". Frida har nämligen haft med sig Sandwichglassar ett par gånger så de heter nu Fridaglassar =)

Ikväll är det Schlager. Brukar inte tycka det är så bra längre och ändå tittar jag. Märkligt, men det hör liksom till. Har ju kollat i stort sett varje år sedan jag var liten. Heja Sverige iaf...

Blessings

Kommentarer
Postat av: Sofia Lygdman

Speedway är kul! trodde inte heller att jag skulle tycka det innan jag varit där. Tyckte mest att de som följde varje match var lite dryga men så åkte jag dit med Noah och min lillasyster... hör o häpna, det var ju spännande och jätteroligt!

Nu kan jag inte säga att jag är så inbiten som vissa andra men när jag väl är där uppskattar jag det. Kanske ska gå på en match tillsammans nångång...

Kram Sofia

2009-05-18 @ 07:38:03
URL: http://marintbysofia.blogspot.com
Postat av: Markus

ESC.. Det var några år sen vi satt hemma hos nån av era kompisar i Billdal/Askim å kollade.. haha nostalgi.. :)

2009-05-18 @ 21:19:44
URL: http://befria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0