Underbara ungdomar!

Ikväll har vi haft ca 35 ungdomar här! De är sååå goa! De började med att spela brännboll bakom vårt hus, där vi har en stor gräsplan. På bilden syns vårt päronträd och lite av vårt hus och några av ungdomarna.



Seth satt och tittade på:


Härliga ungdomar.


Efter det grillades det kött och korv. Seth var med även här =)


När det började bli mörkt och kallt gick vi ner i vår gillestuga och umgicks.


Just nu i skrivande stund sitter många av dem fortfarande därnere och leker "fyra man i soffan". Det var tider det, när vi också körde det som ungdomar =). Vad gammal jag börjar bli... ;0)
Seth var riktigt duktig på att vara uppe och glad och trevlig. Jag la honom vid 22!!! Han somnade direkt.

Idag hittade jag en liten liten getingkupa på Seths lekstuga. Svärmor tog ner den och vi hittade flera ägg i den. Vad snabbt de bygger och fixar iordning sitt hem. Igår fanns det nämligen ingen sådan där. Jag fick förklara för Seth att getingarna får bygga sitt hem någon annanstans, för han var allt bekymrad för var getingarna skulle bo nu.



Tidigare under dagen var Seth riktigt trött och ledsen. Han låg på sin matta i sitt rum och snyftade och var trött. Då kom Sid in och la sig hos honom. Hur mysigt var inte det då? De är verkligen polare!


Nä, nu vill jag faktiskt sova. Kan jag gå och lägga mig fast huset är fullt med ungdomar? Hm... jag får nog vara vaken en stund till ändå. =)

Blessings

Kommentarer
Postat av: designhappens

Åh, vad härlgit det låter med alla ungdomar hemma. Just nu är det inte så många, var mer för några år sedan då Sonen och Äldsta dottern släpade hem hela sitt gäng. Men åker varje år på skidresa med 20-25 st ungdomar och det är så kul! fast helt slut är man när man kommer hem, nattsömnen blir sådär...

Ha en bra vecka/ Kram Maria

2009-05-24 @ 17:18:58
URL: http://designhappens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0