Adventsfika

Halloj!
Idag har vi haft en skön dag. Vi låg kvar i sängen länge och när vi släpat oss upp ur sängen åkte iväg till 33:an och fikade och köpte lite grejer. Seth köpte sig två bilar och en liten julprydnad. Det var roligt. Zara stod utanför utklädd till tomte och bjöd på godis. Seth var mycket konfunderad innan jag berättade att det var Zara. Han tittade och tittade på henne och blev mycket blyg, innan han förstod att det var hon. Efter att ha shopat lite på Coop åkte vi hem. Seth och jag skulle ju göra ett pepparkakshus, men det gick sönder. =( Vi får köpa ett nytt och göra, när mamma kommer hit i veckan =) Vi bakade däremot en saffrans/apelsinkaka med philadelfiaost uppepå. Stefan satte upp utebelysningen så nu är vi helt klara med adventpysslet. Lovely!
När vi var på Coops parkering mötte vi Pia, Pelle och Maja och vi bestämde att de skulle komma på lite adventsfika på eftermiddagen.


Pelle och Gandalf hittade varandra direkt =)


Saffran och pepparkaka bjöds det på. Hittade pepparkaksballerina, men de var inte så goda. Föredrar vanliga ballerina. Saffrans kakan ser kladdig ut och det var den också. Den hade nog behövt stå i kylen en stund innan man bjöd på den, men den var GOD!


Seth, Maja, Pelle och Pia. Alla kort jag tog ikväll blev suddiga av någon märklig anledning - tyvärr.


Pelle och Seth tar sig en fäktningsrunda. =)

Nu sitter Stefan och jag i källaren, med eld i kaminen och en godisskål mellan oss och varsin dator i knäet =). Det är faktiskt mysigt tycker jag. Märkligt sätt att umgås på, men men. Vi lägger nog undan datorerna snart.

Imorgon blir det adventkör i kyrkan och kalas på eftermiddagen, eftersom Oliwer fyller år. Förhoppningsvis hinner vi med adventskyltningen också på "stan".

Ha en härlig kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ni ser också ut att ha det fint och mysigt i advent!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0