Pepparkakshus.

Idag kom mormor!! Gissa om det var en glad kille som tog emot mormor!
När jag kommit hem från jobbet satte vi igång att göra pepparkakshus. Denna gång gick det bara sönder lite. Det var faktiskt mormor som råkade ha sönder lite och Seth sa med snäll röst: "men mojmoj, det gö inge"!

Pepparkakshus! Som ni ser är Seth snart fyra år. Att räcka ut tungan, eller att "Lipa" som man säger här, är ett måste på alla kort =)

Resutlatet:

Det gick ganska bra idag!

Mamma och jag sitter nere i källaren och myser. Mamma stickar, jag bloggar och Ullared går i bakgrunden. Har inte tittat på det tidigare. Det är ju lite tragiskt att de nästan bara visar männiksor som är "lite" speciella... men lite roligt också ;o) hi hi.

Idag fick jag ett roligt mail av en kolllega med massor av roliga barncitat. Vill dela med mig av några av dem här i några inlägg framöver:

"Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har traktor,
men också för att han slipper jobba."
HÅKAN 7 ÅR

Avslutar med en fin bild mamma tog när hon och pappa var på Teneriffa härom veckan. Tycker det är ett riktigt fint kort. Man längtar verkligen till värme och hav när man ser detta!


Kommentarer
Postat av: Robert

Kul barncitat. Påminner mig om en gång när jag och några klasskamrater gjorde en undersökning om barns fritidsaktiviteter. Vi valde tre klasser i tre olika "socialgrupps-områden". En av klassena var i en skola på landet och där fick vi ett underbart svar på frågan om vad föräldrarna jobbar med: "Mina föräldrar jobbar inte, vi har ett ganska stort lantbruk."



Kul med pepparkakshus. Hoppas att vi hinner med ett här hemma med.

Hälsa mor din och tacka för senast!



/Rob

2009-12-01 @ 00:08:15
URL: http://www.robertakesson.se
Postat av: Bonnfrua

Så Mojmoj har sönder pepparkakshus! :-)

Vad fint det blev! Våra alster dekorerades av barnen och sattes ihop av mig, därav resultatet. :-)

Kram!

2009-12-01 @ 16:35:00
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0