Fridens liljor

Nu är jag i stort sett klar med adventsgrejerna här hemma! Det är bara utebelysningen kvar =) Oh, vad härligt det är. Jag älskar verkligen advent och jul!!! Eftersom vi aldrig firar jul hemma hos oss själva så passar jag på att pynta mycket i advent så att vi får njuta av pyntet. Jag är dock sparsam när det gäller tomtar nu i början. Det blir mest änglar, snögubbar, stjärnor och sånt mer "neutralt". Tomtarna kommer fram närmare jul.


Vårt extrarum/gästrum/mias egna krypin...


Vårt kök. Det ser mysigare ut i verkligheten =)


En snögubbe och ljusstrut.


Denna "fina" gran fick vi av ett par härliga vänner från Alingsås för flera år sedan. Han sjunger och rör på ögon och mun. Vi har inte kunnat ha den framme, eftersom Seth har gråtit och blivit rädd varje gång granen börjar sjunga, men i år ville han att den skulle fram, så nu står den nere i källaren =)


Så här såg Seth ut när jag skulle lägga honom för någon kväll sedan =) Han har fortfarande blöja på natten - eftersom vi är lata =) - och han satt med en blöja på huvudet och ett stort leende på läpparna när jag kom in till honom. Han är så härlig!

På lördag ska vi till kyrkans second hand butik 33:an där det är lite adventsfirande. Sen ska vi nog göra pepparkakshus och kanske lite pepparkakor. Får se hur andan faller på =)

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Vad fint du har gjort det syrran!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-27 @ 11:43:11
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0