Tjuvstart

Ikväll var jag på körövning inför 1:a advent. Tjoho, vad roligt det är att öva adventsånger! När jag kom hem hade Stefan fixat glögg, lussebulle, pepparkakor och skumtomtar. Wow, vilken måndagkväll!! Gott att få tjuvstarta lite med adventsmyset =) 
Under denna vecka kommer jag börja plocka fram adventsgrejerna, eftersom det är fullt upp hela tiden, så tar jag lite pö om pö =)
Önskar dig en skön kväll!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Pö om pö... det finns det fler som gör, ja tar det så alltså! Julstjärnor matchar INTE blårutiga gardiner, men det ska väl ordna sig när veckan går. :-)

Mysigt med glögg osv!!!! Saffransdegen är under jäsning i mitt kök nu! Så det ska förhoppningsvis bli lussekatter framåt em.

Kramar

2009-11-24 @ 10:30:13
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Vad härligt med en liten tjuvstart :o)



Hemma hos oss ser det ut som ett bombnedslag! Så jag får också ta det pö om pö och städa allt eftersom andan faller på eller när elden bränner i baken :o) Framåt lördag hoppas jag iallafall vara något sånär färdig så vi kan njuta av det på söndag. Håll tummarna att vi lyckas bli vaccinerade i veckan också. Tycker inte om att det drar ut på tiden så...



Kram Lovsia

2009-11-24 @ 13:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0