Aloe Vera och Amerikanska pannkakor.

Igår kom det ett gäng tjejer hit och vi hade ett Aloe Vera party. Det är en kompis, Therese, som ska börja ha såna visningar så hon fick träna på oss, kan man säga. Det var intressant och nu ska jag testa att börja dricka Aloe Vera. Det är ju inte fel att testa, eftersom min mage är som den är och kan den bli bättre, så är jag beredd att börja dricka denna grönsak =)


Vi hade jättetrevligt, tycker jag. Det är roligt att lära känna fler tjejer här i Avesta. Det är lite komiskt att bara en av oss som träffades igår är härifrån. Vi andra var allt från Piteå i norr till ett samhälle i Skåne (minns inte vad det hette). Och så har vi alla hamnat här av alla ställen i världen!

Idag hämtade Frida Seth hos sin dagmamma efter lunch och de åkte till badhuset, där de var i ca fyra timmar. Jag beundrar Frida att hon orkade. Vilken lycka för Seth!!! Gissa om de var trötta när de kom hem!

Jag gjorde amerikanska pannkakor, som vi åt när de kom hem. Mmmm gott!
Seth vill inte att jag ska ta kort å hans mat och Frida är... bara Frida =)
Oh, vad jag saknar henne! Hoppas hon flyttar tillbaka hit när bibelskolan är slut =)


En trött Seth spelar lite Byggare Bob spell innan det är dax för Bolli och sängen.

Nu har Frida åkt hem, eftersom bilen behövdes på annat håll och jag ska krypa ner i sängen och läsa. Just nu har jag en dator och två katter i knät. Ha ha. Vet inte hur jag lyckas skriva ens =) Jag är glad att jag har dessa härliga katter, som håller mig sällskap om kvällarna! 

Önskar er en härlig kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

jag visste att jag skulle bli ful på bilden, men come on. det borde ju finnas gränser? Tydligen inte..



Saknar dig också. Och lätt att jag flyttar tillbaka. Avesta is the place on earth ju!

2009-10-27 @ 22:09:45
URL: http://huntertom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kikar in... :)



Magproblem känner jag igen och tipsar gärna om Herbalife som jag använder just nu (i viktminskningssyfte för min del). Jag mår bättre i magen, känner mig piggare och går ner i vikt. Det kan inte bli mycket bättre!



Kolla på herbalife.se om du är nyfiken!



Mvh Jenny

2009-10-28 @ 09:53:30
URL: http://www.ebifamiljen.se
Postat av: Marie Breskic

Pastorsfrun: Hoppas det fungerar för magen. Om inte kan du använda det i håret som en naturlig och effektiv inpackning, har jag läst. Jag har velat prova, men priset för en flaska aloe vera gel skrämde bort mig. Mina svärfäräldrar drack det under en period, men jag vet inte hur effekten blev.

frida: Du ser bara ut som en snygg tjej som gör en skojig min :)

2009-10-28 @ 11:10:08
URL: http://mariebreskic.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0