God Morgon, avocado och kanelbullar

Gomöra (som man säger hemma i min mormor och morfars hem ;o) )
Idag har Seth bara hög temp - alltså inte feber, men fortfarande högre än han brukar (37.5 i morgontemp). Skönt. Han har dessutom ätit en macka och lite vindruvor nu på morgonen. Skönt! Börjar se slutet på svinen =)

Nu när Seth har varit sjuk har han ju inte ätit så mycket (nästan ingenting alls), men han har ätit avocado. Jag tycker det är ooootroligt gott med avocado och Seth tycker visst också om det, så han har fått äta lite såna dessa dagar. Det som är så svårt med avocado är att de ofta är för omogna eller övermogna. Lovisa gav mig dock detta braiga tips att köpa avocado som är hårda och sedan lägga dem tillsammans med äpple. Efter en eller två dagar är de helt perfekta! Bra va!? Det funkar också!!! Testa så får du se.

Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR sötsaker =) Bland det bästa som finns är att fika!! Så på söndag är det en viktig dag ha ha, nämligen KANELBULLENS dag! =) hi hi.



Oh, det ringde precis på dörren och det var Ullis, Ollie och Lucas. Lucas hade köpt en liten svartvit mjukiskatt till Seth, eftersom han är sjuk. Vad man blir glad och det värmer i hjärtat. Det är så att tårarna tittar fram =).

Hoppas du får en bra dag!!! Kramar

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Vad skönt att det går åt rätt håll!

Vilka härliga kamrater/vänner som kommer med gosedjur...

Kram

2009-10-02 @ 18:59:36
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0