Nästan natt

Oj, det är inte ofta jag är vaken vid denna tid. Stefan och jag har suttit nere i källaren, eldat i kaminen och ätit god ciabatta och pratat och pratat och pratat. Härligt!!! Nu sitter han och på kontoret igen och förbereder sin predikan. "Oj, är han inte klar", kanske du tänker nu. Och det har du ju rätt i... Men nu är det så att han har haft så mycket denna vecka så han har inte hunnit börja förrän idag. Men det är klart att han gått och funderat på den en längre tid och har ämnet klart för sig och så. Igår var det ju ungdomssamling och den ska ju också förberedas...
Vi började dagen med att få sova till 7:30!!! HÄRLIGT! Igen =) Vi låg kvar länge tills Seth och jag gick upp och gjorde en GOD frukost och tog med oss till sängen. Lina smsade och frågade om vi skulle med till badhuset och det ville ju Seth och jag och då fick ju Stefan sitta i fred här hemma och förbereda sig inför imorgon. Men innan badhuset åkte vi till Willys och köpte lördagsgodis =)
Vi var på badhuset ett par timmar med Lina och Lennart och barnen och Fia och hennes barn. Det var jättemysigt och ett härligt initiativ av Lina. =) Jag hade tänkt städa, måla och baka på förmiddagen, men detta var roligare =)
När vi kom hem lagade vi mat och bakade en jättegod kaka som jag såklart såg på www.bagarstugan.blogspot.com hi hi. Precis när kakan var färdig kom Helena, Magnus och Arvid, som fyller 1 år idag HURRA HURRA HURRA HURRA!!! Roligt att de ville komma till oss, trots att Arvid fyller år =). De hade firat honom på förmiddagen. Vi fikade och hade mysigt och sen bar det iväg till kyrkan där det var församlingsforum, vilket innebär församlingsmöte. Seth var enda barnet där, men oj vad duktig han var. Han hade några bilar som han körde omkring med på bordet. Dessutom satt vi brevid Jeanette, som hade med sig en påse godis, som Seth fick!! Oj, vad glad han blev! (och hans mamma också). Efter fikat gick han och jag till lekrummet och pusslade och lekte med bilar och pärlade (med pärlor och inte med bilar förstås). Det var faktiskt en jättemysig stund vi fick där. Vi sjöng och pratade och lekte och hade verkligen TID för varandra och vi båda var på så bra humör! Det var jätteroligt! En riktig härlig stund att bevara i hjärtat =)
Till Seths stora glädje träffade han på "fiskorven" Mats i kyrkan. (Det är vår pastorsfru Zara som lärt honom säga "fiskorv" så det säger han vitt och brett till alla han tycker är härliga och tokiga... ha ha) Mats jobbar inom brandkåren här och han erbjöd Seth att få komma och hälsa på en dag på hans jobb. Förstå vilken lycka för en som är nästan 4 år!!! Så på måndag ska Stefan och Seth göra en utflykt dit och jag hoppas att Stefan kommer ihåg att ta kort så jag kan visa här på måndag!

Ja, det blev mycket text idag och inga bilder, men jag orkade inte ladda upp några bilder, eftersom det är så sent =)
Jag önskar dig en härlig söndag!!!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Wohoooo!! TÄnk att få hälsa på hos brandmännen...vilken lycka!!! Vilken skön lördag ni hade igår. Det är så mysigt när man är på det där "braiga" humöret och orken är på topp. Då har man det bra! :o) Sköt om er och hoppas ni får en bra söndag. Snart ses vi! Iiiiiii, vad roligt ;o)

2009-09-13 @ 09:19:29
Postat av: designhappens

Härligt med en skön ledig dag! Tycker alltid det är så roligt att läsa om smått och stort och ler igenkännande åt Seths liv! Har nästan glömt alla faser de går igenom dessa små godingar. Nu är de stora, nästan alla tre och det har en annan charm/ kram Maria

2009-09-14 @ 19:09:48
URL: http://designhappens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0