Kära vänner!

Hej kära vänner.
Idag har varit en bra dag. Vet ni, jag trivs så bra på mitt jobb! Jag känner mig verkligen välsignad som har det!!! Värktabletterna har börjat ta på Stefans värk också, så han mår också bättre. Skönt!

Igår var Stefan och Salas ungdomspastor Peter i Västerås och eftersom Peter ändå skulle vara här i Avesta på morgonen idag, så följde han med Stefan hem och sov över här. Så i morse var Seth lyrisk över att Peter var här och åt frukost med oss. När jag skulle åka till jobbet pussade jag först Seth och sedan Stefan och sa hej då. Då säger Seth: "Du måste pussa Petej också!" "Nä", sa jag. "Jag får (och vill) bara pussa på dig och på pappa". "Nä, pussa Petej också!" Ha ha. Ja, lilla skrutten. Jag gick iaf utan att pussa Peter också till Seths besvikelse =) Ha ha.


Seth och Gandalf. Ett suddigt, men härligt kort!

Seth har börjat tycka det är roligt att sitta vid datorn och spela spel som finns på Bolibompas hemsida. Han börjar få kläm på hur man manövrerar datormusen och det är roligt. Det är ju så bra spel på denna sida och på lagom nivå för honom.

Stor koncentration... Gandalf ligger på bordet och håller Seth sällskap.

Det är oftast Gandalf som är med på korten och det är för att han är med lite mer där Seth är. Frodo är också mycket social, men håller sig inte framme hela tiden. Frodo är mer försiktig och "eftertänksam" om nu en katt kan vara det =) Ja, ja. Ska försöka ha med lite kor på Frodo.

Tack alla för de fina kommentarerna på inlägget "TUNGT".

Stora kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0