Propellerleksak

Igår var återigen en dag i sängen för mig, men med tanke på att farmor är här så klarar sig Seth riktigt bra ändå. Stefan jobbade hela dagen igår (bl a med att bada i badhuset i Sandviken med ungdomarna, ibland är hans jobb verkligen svårt... ha ha). Farmor och Seth åkte och handlade fredagsmys och lördagsgodis och hem kom Seth med en leksak som han fick av farmor. Det är en grej som man ska dra i och så flyger det iväg som en propeller - typ... Farmor skulle visa hur man gör och propellern hamnade på vårt tak hihi. Så imorse gav sig Stefan upp på taket och hämtade den och så fick Seth testa på den.


Ser ni att gräset har börjat synas lite nu. För två dagar sedan såg man inget gräs... Jippi. Våren är på väg även till Dalarna!!!




En suddig bild på Gandalf som klättrar i träd.

Idag är jag piggare än igår (tack och lov) och tur är väl det för idag hade Frida och jag bestämt att vi skulle träffas och fika lite. Det var skönt att komma ut lite, för jag tror knappt jag varit på "stan" på över två månader. Jag gick ju inte precis och shoppade utan vi fikade bara. Det var härligt att få sitta och prata och mysa!! Nu ligger Seth och jag på vår säng och tittar på "Superhjältar" och äter lördagsgodis. Skönt va?!! Farmor lagar mat, tvättar och städar. Känns lyxigt att ha hjälp!!! Stefan är borta hela dagen idag igen och eftersom jag mår som jag gör så är det verkligen skönt att få lite hjälp!

Hoppas du också har en bra lördag!!

Dagens Citat:
"Även om gamla tanter kan ha väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen". Håkan 7 år.

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Skönt att du haft en bättre dag! Funderade i två sekunder på varför Stefan hade prickiga gummistövlar! Hahahah det var ju Inger!

:-) :0D

2010-04-10 @ 19:11:17
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Mummen

Skönt att du haft en bättre dag i dag och lyckats få lite egentid.Håller med bonnfrua att Stefan är lik sin mor.

Ha det gott och kram

2010-04-10 @ 20:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0