Drake

Både igår och idag har Seth lekt med en tjej, som bor i närheten och som är med i samma dagmammagrupp, som Seth är i. Hon kom cyklandes förbi igår och de började leka. Vi visste inte exakt var hon bodde, så jag följde med Seth och henne dit när de bestämde sig för att leka där istället. Det är nära och cykelväg hela vägen så de har cyklat mellan våra hem både igår och idag. På eftermiddagen idag var de där och badade i deras pool. När det började närma sig kvällsmacka ringde jag efter honom och pappan sa glatt: "Ja, han är ju inte blyg i alla fall". Ha ha. Jag tror att det var positivt menat, det kändes så på sättet han sa det iaf. =) Nä, han är inte blyg vår Seth. Han pratar med allt och alla. Oj, vad stor han blivit helt plötsligt när han kan åka själv till sina kompisar =) 

Matilda och Elias (som Stefan vigde för två veckor sedan) kom förbi en stund på eftermiddagen idag. De var kvar när jag ringde hem Seth och han blev eld och lågor, för Matilda och Elias är härliga lekkompisar =). De fick igång Seths drake, som han fick för någon vecka sedan. Jag kan ju inte springa pga värken och Stefan kan inte heller springa något vidare med sin stelopererade rygg, så vi har inte testat den än, men Matilda fick härlig fart på den. Gissa om Seth var glad!


Härliga vänner!!!

Idag var jag i kontakt med Falun igen, eftersom jag fortfarande har lika ont. Jag har blivit sjukskriven... Jag VILL verkligen börja jobba på måndag. Jag vill komma in i vardagen med jobb och ledigt helger osv. Det är tröttsamt och trist att inte må bra!!! Jag grät tom en skvätt idag och det är inte ofta jag gör det. Men men... nu kommer jag vara hemma nästa vecka och så ska jag träffa läkaren igen om en vecka. Hoppas de kan göra något åt mig för nu vill jag ha det någorlunda normala liv jag brukar ha =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0