"Du är min man...

...och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man."


Helene Sjöholm

Hi hi, denna sång har jag gått och nynnat på idag =) Tycker den passar bra en dag som denna när jag ska blogga om vår dag igår, då vi varit gifta i tio år. Vi hade en sån där toppendag! Vi sov länge, åt frukost på sängen och kollade en film. Sen åkte vi till Västerås och åt på Jensens Böfhouse och sen såg vi Inception - en riktigt bra film!!! När vi kom hem satte vi oss ute under en filt på verandan och tände ljus och drack kaffe. En underbar dag tillsammans med min absoluta favoritman. =)

Vi satt och summerade de år vi haft tillsammans än så länge. Vi har gått igenom många jobbiga saker tillsammans och bott i tre olika städer med allt vad det betyder av att byta bostad, vänner och jobb. Men oj, vad bra vi har det tillsammans!!! Allt vi gått igenom har stärkt oss enormt mycket. Trots jobbiga saker så har dessa tio år ändå varit mest fyllda av glädje och positiva saker!

När jag gifte mig var jag 22 år och studerade på universitetet i Göteborg. Flera av mina studiekamrater undrade hur jag kunde veta att Stefan var den rätta, särskilt som vi inte hade bott ihop innan vi gifte oss. Ja, hur kan man veta det? Jag visste i alla fall med säkerhet att jag inte ville byta bort det Stefan och jag hade tillsammans mot något annat eller någon annan och så känner jag fortfarande. Han är min bästa vän samtidigt som jag älskar honom som man. Men, som jag brukar säga: ibland älskar jag honom mer ;o) och dom stunder som inte är dessa - då jag älskar honom mer alltså - är det fantastiskt bra att han är min bästa vän =) Inte en enda dag har jag ångrat att jag gifte mig med honom!!! 

Jag är lycklig som har Stefan och Seth i mitt liv.


Igår...



Tio år sedan...


Kommentarer
Postat av: Miranda

Åhh fina ni!! :D Grattis till 10 år och tänk vad många ni har framför er! :D

2010-08-06 @ 19:23:15
URL: http://mirandaisaksson,blogg.se
Postat av: Sofia Lygdman

Grattis båda två! Nästa år firar jag och Mats 15 år som gifta!!! Va tiden går fort..,jag som fortfarande är 25, eller, haha Kram Sofia

2010-08-06 @ 21:40:06
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com
Postat av: E-K

Tänk att det redan är tio år...

Vilken go dag ni verkar ha haft! Blir riktigt avis / inspirerad. :)

2010-08-09 @ 11:52:47
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0