Jobbarkläder

Vi är fortfarande hemma hos mamma och pappa. Vi åker nog hem på måndag igen. Det första Seth undrade idag när han vaknade var om det är fredag och om morfar kommer hem då. Morfar har nämligen varit i Stockholm denna vecka - precis som Stefan har varit - men de har haft helt olika jobb där. Och hem har morfar kommit till Seths glädje. Munnen gick i ett på honom (Seth, inte morfar) innan morfar ens hunnit in genom dörren =) Det är så härligt med barn, för de är så genomärliga i sina känslor =)

Mormor och Seth har byggt med lego hela eftermiddagen och då gick munnen i ett på honom också, eftersom han var så glad =)

På förmiddagen idag var vi på torget där handlarna står varje fredag och säljer grönsaker, fisk, bröd, kläder osv. Just idag var det även en vagn med härliga barnkläder. De sålde rejäla arbetarbyxor och jackor och t-shirtar med traktorer och lastbilar osv på. Jag köpte ett par byxor till Seth, som han har önskat sig hur länge som helst, samt en t-shirt till honom. Vi fick byta kläder på honom i bilen, eftersom han inte kunde vänta tills vi kom hem =) Nu kommer han nog bo i dessa kläder =)


Längst upp till vänster leker han med en ballong.
Längst upp till höger, med de nya kläderna och spexar vilt framför kameran.
Längst ner till vänster syns baksidan på tröjan.
Längst ner till höger hjälper han mormor att städa.

Hoppas du har en bra dag!! Trots smärta, så har jag det skönt här och det är gott. =)
Jag önskar dig en skön och ledig helg!! =)
Många kramar

Kommentarer
Postat av: Anna

Mmm det är viktigt det där att ha "rätt" kläder :-)

Kram Anna

2010-08-31 @ 20:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0