Fotboll

Härom dagen hade Seth kameran och tog lite bilder. När han var färdig sa han: "Mamma, de här bilderna kan du blogga med." Ha ha. Så det gör jag nu =) :

Vet inte var Seth kan ha fått det där ifrån att man ska spexa framför kameran =)

Igår drog hela familjen (låter som om vi är en stor familj, men vi är ju bara tre =)) och tittade på fotboll här i Avesta. Seth har pratat om att få titta på Victor när han spelar i över ett år, men det har aldrig blivit av. Pinsamt, men så är det. Men igår åkte vi och tittade på Victor och Erik. Kan börja med att berätta att Avesta vann med 6-3 =). Jag hade problem att ta mig mellan bilen och planen pga att det gör så ont när jag går, men väl vid planen fanns det ju läktare som jag kunde sitta på så det gick ganska bra. (Imorgon ska jag äntligen till läkaren igen och jag hoppas och ber att de hittar vad som är fel...)
Tillbaka till matchen... Seth kommenterade Victor och Erik hela tiden. "Är det vår Erik?" "Är det vår Victor"  när man hörde deras namn ropas på planen eller när Erik gjorde mål och det ropades ut i högtalarna. Både Seth och jag tyckte det var roligt och han satt stilla i de 90 minuter de spelade. Att Stefan tyckte det var roligt är ju ingen nyhet. Han blir engagerad och står och skriker på domarna när de dömer konstigt =) Sån är han. Ni som tror att pingstpastorer alltid är lugna och "fromma" har fel ;o) Det är riktigt riv i Stefan när han tittar på sport. Det är mer riv i honom när inte jag är med, eftersom han håller igen för min skull. Jag skäms nämligen när han ropar och hojtar för mycket =)


Seth hade paraply och lördagsgodis med sig.
På bilden längst ner till höger blir Erik buren ut från plan. Han skadade knät och Seth ville kolla hur det är med honom.

Håll gärna tummarna och be för mig imorgon så att de hittar vad som är fel i min kropp, eller att jag får bli frisk ändå.
Stora kramar

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hihihi...vad söt han är som tar kort på sig själv :o) Det kan iallafall inte vara mig han brås på när det gäller att spexa på kort ;O) Det måste vara mamman hans!!!



Hoppas det gått bra idag. Du finns i mina tankar!



Kram Lovisa

2010-08-23 @ 13:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0