2:a advent

Dagens väder:
Ca -3 grader, lite snöfall och ganska behagligt ute.

Idag hade ungdomarna i kyrkan hand om mötet. Wow, vad bra det var och vad duktiga de är. Drama, sång, musik och Victor som ledde mötet. Stefan skulle ha predikat, men han har ju varit däckad hela veckan och dessutom är det inte lätt att predika när man börjar hosta så fort man pratar och dessutom kräks när man hostar mycket... inte så fräscht precis...
Bra att Thomas kunde hoppa in istället.
Jag älskar verkligen våra härliga ungdomar!!!!!

På fredag är det Lussebandyn, som firar 10 år!! Det är Avestas största ungdomssatsning och drar ca 700-800 tonåringar. Vi och Kommunen är glada, eftersom det är helt drogfritt - alla som kommer får blåsa och visa sig nyktra - och detta gör naturligtvis att det blir ganska lugnt ute denna helg. Så Lussebandyn kommer vara Stefans fokus denna vecka och han ligger ju en vecka efter nu, pga sjukdom. Så Seth och jag får klara oss själva så gott det går :) Hoppas Seth blir helt frisk bara. Han har inte haft jättehög feber idag så vi får hoppas att han kan vara hos sin dagmamma i veckan.

Han gillar att bygga med lego, Seth. Denna kreation gjorde han igår:

Det får mig att tänka på "Matrix", ni vet, där människorna är kopplade till maskiner genom bl a huvudet...

Idag fick vi tända andra ljuset. Härligt. JAG ÄLSKAR ADVENT, om det är någon som har missat det ;)



Seths egen ljustomte, som han är så stolt över.


Ängel...



En av Seths funderingar idag:
"Vi kan göra ett hotell av vårt hus och bygga det jättehögt så det når ända till himlen och då kan vi prata med Silas och med Gud. Om vi  bor längst upp och inte kan sova, kan vi öppna fönstret och vinka till Silas och till Gud."
(Seths erfarenhet av hotell är det i Halmstad, som vi bodde i, i somras och det var väldigt högt.)

Jag älskar att prata med Seth och höra hans funderingar. Man förstår att Jesus säger till oss att vara som barn. Allt är så enkelt och självklart för dem och tron är också så självklar. 

Hoppas du får en bra vecka och att du får den styrka som du behöver för att möta den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0