Lussebandy

Ikväll är det Lussebandy, som jag berättat om tidigare. Det är Avestas största ungdomssatsning och 26 lag spelar innebandy hela natten. Sponsorerna är många så fina priser delas ut under kvällen och vinnarna får fina priser och äran. I år är det 10 årsjubileum dessutom.

Efter körerna Shalom, som jag leder och Vox, som Seth är med i åkte vi och åt inne i stan med Ullis och barnen. Sedan åkte vi till Kopparhallen där bandyn är. Det var fullt drag när vi kom. Härligt!!
Här är lite bilder från kvällen. Kvaliten är som den är, eftersom kameran har svårt att ta på långt håll och med rörelser.


Stolt Seth står med pappa - en av de huvudansvariga för kvällen.


Jag hittade Frida bland folket där =)


Två av domarna, Victor och Lennart.


Seth hittade många han känner och gick runt och pratatde med flera.
Här är det Mackan som han pratar med.

Han hittade även våra grannar som går under benämningen "mina grabbar" :)

I somras när vi var på Gullbranna och Stefan fick sitt stipendie var två killar där och gjorde trix med sina cyklar. De och två till är på Lussebandyn ikväll. Seth pratade naturligtvis med dem också och kollade in dem när de gjorde lite konster.







Han fick även hjälpa Frida att räkna målen i en match.

Ja, en härlig kväll och klockan hann bli 22 innan Seth kom i säng. Hoppas nu han sover länge imorgon. Stefan kommer hem imorgon bitti någon gång, så imorgon måste han få sova... Vi ger oss ut till "Kullen" och senare ska vi nog baka lite... Det brukar vi göra när Stefan sover efter Lussebandyn.

En kompis från Örebro är här och hälsar på och kollar in hur man jobbar med Lussebandyn, inför att dra igång Bandypuls (ett liknande projekt) i Örebro igen. Han påpekade att Seths tröja är väldigt fin och att man ofta ser honom i den. Det har han ju rätt i. Jag älskar den där tröjan. Det är en MeandI tröja, som han fått låna av Hugo och när jag ser tillbaka på kort för ett år sedan så har han den ofta på sig. Vilken bra kvalite för den är fin fortfarande!!! Den blir väl bara snart för liten tyvärr...

Nä, nu ska jag se vem som vinner i Idol. Har ju missat själva tävlingen, men den kan jag ju titta på senare. Nu är jag nyfiken på vem som vinner =)

Hoppas du får en skön helg!!!

Kommentarer
Postat av: mummen

Vilken lycka att få vara med pappa en stund på lussebandyn. Han är stora grabben nu.

Kram

2010-12-11 @ 18:54:16
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0