Kullen och Skidskytte

Dagens väder:
Ca -6 på morgonen, runt - 3 senare under dagen. Molningt.

Tror ni att Seth sov längre i morse? Nä, han är ju inte sån. Det spelar nästan ingen roll när vi lägger honom, han vaknar ändå mellan 6-7 på morgnarna. Det gör inget, eftersom vi ändå går upp den tiden på vardagarna och det är aldrig svårt att få upp honom, men när man är snart fem år och somnar runt 22, kanske man behöver sova lite längre... Men det gjorde han alltså inte. Därför har dagen varit lite gnällig, men ändå bättre än jag förväntade mig.

Vi bakade pepparkaksmuffins på förmiddagen och sedan gick vi bort till "Kullen" och åkte kälke med Ullis, Lucas och Oliwer. Jonas och Stefan jobbade ju hela natten med Lussebandyn så de låg hemma och sov i lugn och ro. (I år var Stefan hemma runt 5:15 och så tidigt tror jag aldrig han kommit hem tidigare. Skönt för honom och de andra som jobbade hela natten.)


Seth och kälken a la 80-tal :)


Vi åkte också skridskor förstås, eller inte jag eftersom jag inte har några, men barnen gjorde det.


Efter en liten stund dök dessa tjejer upp. De är också med i kyrkan så Seth, Lucas och Oliwer känner dem väl. Det blev genast mycket roligare att åka skridskor och allt gnäll var som bortblåst.




Så blev det dax för en liten fikapaus förstås...



Så dök lillebror till den ena tjejen upp med en kompis och helt plötlsigt var det fullt med barn i olika storlekar som hade jätteroligt tillsammans.

Jag har sagt det förut och säger det igen. I vår kyrka är barnen så snälla mot varandra. Jag är så imponerad! De större leker med och tar hand om de mindre. Vilken bra miljö att växa upp i!

När vi kom hem väcktes far i huset med mat och skidskyttestafett. Seths kommentar var: "barn tycker inte om att titta på skidskytte..." Så han fick spela på pappas telefon istället och det var han nöjd med :)



Tredje ljuset tändes idag hemma hos oss när vi tittade på skidskyttet.


Seth och jag slog in lite julklappar och gjorde lite pysselgrejer. Mysigt faktiskt.

Ja, det var lite från vår dag. Många bilder som vanligt, men jag gillar bilder ;)

Nu ska vi kolla på Avatar, Stefan och jag. Har sett den en gång, men den är värd att titta på en gång till.
Kramar

Kommentarer
Postat av: E-K

"Barn tycker inte om..." =D Underbart sätt att uttrycka sig på!! Du kan ju hälsa honom att ingifta fastrar inte heller tycker om att titta på skidskyte... ;)

2010-12-12 @ 21:32:59
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0