Det är dax för FREDAGSMYYS

Nu sitter vi här, hela familjen samlad =) Stefan ska snart åka på ungdomsmöte, Seth äter sitt fredagsmysgodis och jag bloggar lite och ska sedan läsa lite när Stefan har åkt. Mamma och pappa är på väg hit nu. Känns jätteroligt.

Vi behöver nämligen lite hjälp nu i helgen. Det är fullt med snö på vårt tak och detta behöver skottas bort och igår fick vi den "glada" nyheten att Stefan har fått Diskbråck! När är det nog??!! Han var på magnetröntgen häromveckan och den visade ett diskbråck precis över de två kotor som är stelopererade sedan 05. Hans rygg är ihoptryckt så det ser inte så bra ut. Han är nu remitterad till Falun och Ortopeden där. Hoppas han kan få bra hjälp! Det känns så trist att det aldrig bara får vara bra... Men så är väl inte livet för någon egentligen, att allt bara är bra... Tack och lov så kunde mamma och pappa komma hit och hjälpa till lite med snön och så, eftersom varken Stefan eller jag ska upp på taket och skotta. Det blir ju även mysigt att få rå om dem lite en helg =)

Uppdatering kommer imorgon =)

Dagens sportgroda:
"Går den in får Thorstedt svårt att ta den."  Sven-Göran Eriksson

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Skulle kommentera "Lite av varje och lite av "wäv"" och oupps var det ett nytt inlägg. Vi måste ha tryckt samtidigt på datorn! :-)



2010-02-05 @ 19:27:18
URL: http://bonnfrua.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0