Ack ack

Idag har Seth varit ganska besvärlig, vilket inte är så konstigt med tanke på hur han mår och hur vår natt var. Dessutom såg jag att hans tunga är helt fylld med blåsor, virusblåsor... Det kan visst bli så när man har virus på stämbanden, som man har när man får krupp... Inte konstigt att han varit besvärlig och vägrat dricka och äta. Stackars honom.

Igår när vi satt och väntade på sjuksköterskan som skulle hjälpa Seth med sista omgången adrenalin berättade Stefan för Seth om när han opererade ryggen och hur ett par sjuksköterskor skulle köra honom från dagrummet tillbaka till sitt rum och de körde in honom i väggen - inte en utan TVÅ gånger!!! Nyopererad i ryggen och stötas in i väggen två gånger = AJ!!!
När Stefan berättat färdigt sa Seth: "Ack ack! Så brukar mormor säga".
Hi hi och det är helt sant. Mamma säger Acki kack, när man har ont eller om det är något som är tokigt. Min mormor säger också så och kanske hennes mormor innan henne? =) Han snappar upp mer än man tror =)

Seth har sovit en och en halv timma idag. Det var skönt. Jag kunde inte sova, eftersom jag är dålig på att sova på dagtid. Får bli tidig kväll ikväll istället =) För en stund sedan sa Seth till mig: "Den som är sjuk, får gå och lägga sig". Tror ni detta betyder att han är trött?? Hi hi. Nu ligger han i soffan och tittar på Bolli. Vi ska sova härnere inatt också. Hoppas natten blir bättre än förra =)

Fridens liljor kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Töpiskt! Men vad skönt att ni slapp vänta en massa på akuten!

Ingen hit med sjuka barn precis, speciellt inte när man själv är trött så att man hålle rpå att spricka.

Sov gott i natt!!!

kram!

2010-01-12 @ 19:05:05
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: mummen

Hoppas ni kryar på er och får sova i natt.

Ackikack så tokigt det kan bli....

kramisar från mum o dad.

2010-01-12 @ 21:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0