Barnvakt

Idag lassade jag in tre barn i bilen och åkte hem. Bror och svägerska skulle fira svägerskans svåger som fyller 40år och då fick jag passa på att ta hand om barnen deras =). Jag, Seth, Hugo och Alva åkte alltså hem till Dalarna idag och vi har haft en jättemysig dag. Stefan ska predika imorgon och har varit i kyrkan hela dagen för att förbereda den, eftersom han inte varit hemma något i veckan pga Unite i Västerås (där han också höll ett seminarium). Barnen och jag var alltså ensamna här hemma. Jag är ju inte precis van vid att ha tre barn omkring mig, men jag känner ju Hugo och Alva så bra och de och Seth leker bra med varandra - utan att bråka något idag - så vi hade jättemysigt.

Alva och Hugo blev oerhört förtjusta i våra katter. Alva började bära runt mat och vattenskål för att mata katterna =).


Alva matar någon av katterna =)

Seth har tjatat om att få äta upp pepparkakshuset och jag sa att vi kunde äta upp det när Hugo och Alva kom hit så idag bröts det sönder och åts upp (inte hela, men en del av det).

Barnen tittar på "Tingeling" samtidigt som de äter pepparkakshus. De fick mycket energi för snart byggde de kojor och sprang runt och lekte "inte nudda golv" osv.

Mot kvällningen var vi bjudna till Charlotte och Simon på kalas, eftersom Charlotte fyllt år. Stefan mötte upp oss där. Alva och Hugo var lite blyga i början, förstås, men det gick över. Barnen parkerade sig i Simon och Charlottes säng och tittade på tv så pojkarna såg vi inte mycket av, men Alva ville mest vara med oss vuxna =)


När jag gjorde mig iordning inför kalaset var Alva och Gandalf med =)


Här tittar vi på Bolli en stund innan fikat.


och boysen tittar också...


Alva satt snart i Charlottes knä och charmade alla i sin omgivning. Hon lyckas verkligen att charma alla - alltid. Häftigt barn =).

Nä, så här sent får inte jag vara uppe hi hi. Orkar ju inte med morgondagen om jag inte sover snart. Seth vaknar ju tidigt även om jag lägger mig sent...

Dagens barncitat:
"Förr i tiden trodde man att storken gjorde barnen. Nu har man gått över till modernare metoder."
Anne, 8år

Kommentarer
Postat av: Linda

Hejsan,

Vet inte riktigt hur jag lyckades ramla in här mitt i natten men ser att du bor i Avesta och då måste man ju såklart passa på att säga hej såhär till en Avestabo från en annan :)



Jag har bott här i 5-6 år nu :)



Ha en fin fortsättning!

Linda.

2010-01-03 @ 02:11:49
Postat av: Bonnfrua

Vilken härlig dag ni har haft du och barnen! Beundrar dig som klarar av´et, jag skulle nog inte ens våga...

Kram

2010-01-03 @ 12:22:14
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: mummen

Jag visste att du skulle klara av att vara tre barns mor för en dag. Med så snälla barn går det ju bra. Hoppas att era "taggar" blev väl omhändertagna av tösen.

Kram,Kram

2010-01-03 @ 15:57:40
Postat av: Sofia

Tack för igår, trevligt att ses.

Visst är det märkligt att barnen vaknar tidigt fast man som mamma eller pappa går och lägger sig sent, de borde väl kunna känna på sig att de ska sova...eller. Vi fick i alla fall nästan en hel natts sömn. Skönt med en bebis som sover! Vad gör ni i veckan som kommer? Jobbar du? Ska vi "leka"?

Kram Sofia

2010-01-03 @ 18:31:30
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com
Postat av: designhappens

Såg att maken din var på Unite i Västerås. Måste kolla med yngsta dottern om hon lyssnade på honom. hon var iväg på Nyår för första gången. Hade haft det toppen/ kram Maria

2010-01-05 @ 23:37:37
URL: http://designhappens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0