Denna dagen ett liv, eller?

Dagen idag... Fortsatt grinig son, fortsatt trött mamma, hm, ingen bra kombination. Han sov dåligt i natt också. Somnade sent och var vaken ca två timmar och hostade. Han vägrade att ta hostmedicin... Men det är väl bara att ge, kanske du tänker, men nej. Jag gav upp. Att ge en fyraåring hostmedicin mitt i natten när han totalvägrar är INTE lätt. Han har dock fått nu ikväll. Det gick lättare när både Stefan och jag var med =) Inatt ska Stefan sova med Seth så att jag får sova ordentligt inför jobbet imorgon. Stefan blir hemma imorgon och på fredag.

Jag inser att vi är oerhört bortskämda med en son som nästan alltid är nöjd och "lätt". För när han blir såhär trött och gnällig och grinig är det svårt att hantera, jag är inte van. Men idag är det faktiskt lite bättre än igår.

Men jag längtar faktiskt till att få gå till jobbet imorgon. Ibland är det ju bara skönt att vara hemma för vård av barn, men nu ser jag fram mot jobbet imorgon =)

Det är såna här dagar man får tänka på att "Det är dagarna som går som är livet", som Carola sjunger och som jag visst brukar skriva här =) När jag tänker så, så tänker jag automatiskt på allt som är så bra i mitt liv. Seth är ju fantastisk! Stefan är fantastisk och vi har det så bra tillsammans. Jag har mitt jobb, som jag stortrivs med och det börjar lugna ner sig i organisationen nu...

Igårkväll chattade jag med Frida och beklagade mig lite över Seth och hon skrattade och sa att jag skulle tänka på allt roligt som han gör och är annars. Så sant. Hon är klok den där Frida =)


Bild stulen från Fridas blogg http://huntertom.blogg.se

Dagens barncitat: (är tillbaka)
"Det har blivit mycket lättare att vara kvinna. Förr i tiden blev de brända på bål."
Benedicte, 5 år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0