Längtan till vår?

Idag har jag jobbat och oj, vad trött jag varit. Vet inte vad det är med mig, men jag har svårt att hålla mig vaken. Hade dock många återbud, så jag flexade hem. Skönt! På eftermiddagen var vi hembjudna till ett par i församlingen och där spenderade vi eftermiddagen och kvällen tillsammans med Ullis, Jonas och deras barn. Riktigt trevlig. Vi borde umgås mer med folk i andra åldersgrupper än vi själva är i. Det är så roligt och givande!

Pojkarna fick sitta vid ett eget bord med eget fika. Det dukades fram minikaffekoppar och en kaffepanna med julmust i. Gissa om de var nöjda! Och så otroligt söta, när de serverade varandra "kaffe" =)

 

Jag tycker verkligen om att det är vinter ute, med snö och kyla... Tyvärr är det lite väl kallt så att man inte kan vara ute och åka skidor och skridskor. Börjar längta lite till den där dagen då man upptäcker att det börjar bli vår och man kan ta av sig jackan och bara ha tröja på sig. En sådan dag förra våren var när vi var ett gäng som åkte till en lekpark och umgicks med lek och fika. Känns skönt att längta dit, men jag ska njuta av vintern nu när den är här.


En skön dag i april 09.

Dagens barncitat:
"Det största landet i världen heter Utlandet."
Philippa, 6 år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0