Mamma, ditt hår har vissnat...

Ja, detta fick jag höra från min underbara son idag, när han höll på att känna på mitt hår. Vad ska man säga? Är det dags att gå till frisören kanske ;o)? Det är läääänge sen jag var där, så det är nog så. Från barn får man höra sanningen =) Han är så rolig!

Efter kyrkan idag gick Seth på kalas hos en kille som är i samma dagmammagrupp och även typ granne till oss. Han gick hem själv, för första gången. Det var inte långt, men jag är ändå en stolt mamma, som var tvungen att ta kort när han kom traskandes hem alldeles själv =)
På kalaset hade de vattenkrig med varandra och när Seth kom hem fortsatte det =) De fick varsin liten vattenflaska med sina namn på och det var väldigt roligt att spruta på den ömma modern, när han kom hem =)


Vinkar till grannpojken. Det stora gula han har i handen är en vattenpump. Vi var runt och letade vattenpistoler i fyra affärer och de var slut överallt. Till slut hittade vi den där gula pumpen - det fanns en kvar - på en av stans mackar och det var ju tur det, eftersom de skulle ha med sig något att spruta vatten med till kalaset. Jag hörde dem lång väg, kan jag tala om och de hade roligt =)

Vi tog oss en myskväll ikväll, då vi alla tre satt och tittade på en film och sedan grillade vi (Stefan och Seth) korv i vår kammin. Jag har bäddat till oss nere i källaren nu, eftersom det är svalt och skönt här. Uppe är det VARMT! 



Nu har Seth och Stefan semester, så imorgon får jag gå upp själv och åka till jobbet... Det kommer vara segt det.

Hoppas du haft en skön dag!!!

Kramar från mig!!


Kommentarer
Postat av: Lina

Vattenpump!? Värsta grejen!! :o) Här hemma har vi haft en slappardag i poolen och solen, var så slut så jag somnade på filten på gräsmattan. Men vi ska inte klaga, det är skönt med värme :o) Ha det gott! Kram Lina

2010-07-04 @ 22:15:22
URL: http://www.homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0