Söderköping

Nu är jag här igen. Nu blir det visst inte så mycket bloggande, men jag fösöker umgås mycket på kvällarna med min man och de vi är och hälsar på =) Normalt sett är jag ju ensam ofta på kvällarna och då hinner jag ju blogga hur mycket jag vill ;o)

Vi var ju på bio, Stefan och jag och vi såg "Knight and Day", med Cameron Diaz och Tom Cruise. Den var som väntat: rolig, fartfylld och lämnade inga bestående intryck, men man hade roligt när det varade.

När vi var på bio var Seth ute på äventyr med mormor och morfar. Bla gick de upp på ett berg som ligger i närheten, som heter "borgarberget". På tomten hemma hittade han en gammal lapp, som han låtsades var en skattkarta. Mamma och pappa var snabba att hänga på, så de tog med sig såpbubblor upp på berget, som de gömde utan att han märkte det och sedan fick han gå 10 steg framåt, fem steg åt höger osv... Gissa om han var glad när han berättade detta för oss =)

Här kommer lite bilder i vanlig ordning på vad vi gjorde mer i Kisa innan vi åkte vidare.


Seth fick klappa Taggen, mammas katt, som egentligen inte gillar barn... Det var lite fascinerande =)
Seth hjälpte till att hiva upp skräp på släpet och körde iväg med till tippen.
Han testade att gå på en - typ - mur, som jag alltid gick på när jag var barn och vi gick ner på samhället via kyrkogården =)
Vi var hos gammelmormor och gammelmorfar och han åt naturligtvis en sockerbulle, vilket har blivit en tradition.


Han fick även åka med gammelmorfars eloped. Lycka!

När vi åkte till Söderköping igår tog vi vägen via Linköping och våra gamla vänner Åsa och Mårten. Vi insåg att vi inte träffats på fyra år, men det kändes inte. Seth och deras yngsta var inte ens ett år när vi sågs sist och ändå lekte de efter ca 20 sekunder och sen såg vi knappt inte dem något mer ;o)

Åsa driver ett företag där hon fixar gamla möbler, syr saker och pysslar. Hon är möbeltapetserare till yrket, men hon kan så mycket mer. Hon sydde bl a min brudklänning för 10 år sedan. Jag har visat den tidigare i min blogg här. Nu blev jag helt förälskad i en väska som hon har sytt. Jag var bara tvungen att ha den =) Det är den sötaste väska jag någonsin har ägt!


Bilderna gör den inte rättvisa. Det som är så smart är att innuti är det så att man kan dra ihop och stänga som ni ser på bilden längst ner till höger. Hur bra som helst.

Det som är så bra med Åsa är att man säger vad man vill ha och hon gör det. T ex jag vill ha en stor väska med såhär många fickor, det vore bra om man kan ha den som ryggsäck också... Ja, då fixar hon det ;o) Eller, jag behöver en sjal till ett bröllop och jag vill att den ser ut såhär osv osv. Ni förstår grejen.
Hon finns på bloggen:
manomade

Gå gärna in och titta och hör av er till henne om ni vill att hon syr något eller fixar en möbel eller så. Dessutom är hon ruggit trevlig =)

Nä, nu får det räcka med reklam ;o)
Vi är i Söderköping nu hos svärmor. Det är riktigt skönt. Jag har läst en och en halv bok på bara någon dag. Det är så skönt att få sitta och läsa! Det regnar och det är ju bra men inte så skoj. Vi ville gå ute och strosa på stan och titta på båtar vid kanalen osv, men det blev det inget med idag. Imorgon kommer Stefans bror med familj hit också och då ska vi till fantastiska Smultronstället. Om ni inte har varit där kan jag varmt rekommendera det! Världens härligaste glasställe. Ni ska få bilder på våra glassar när vi varit där!

Nu pockar make och svärmor på uppmärksamhet, för vi ska nog kolla någon film eller så.

Ja, nu blir det mest bilder från vår semester, men det är så roligt för mig själv att kunna gå tillbaka vad jag har gjort, för det kommer man inte alltid ihåg =) Jag har många tankar och så som vill komma ut också, så snart kommer det nog ett funderarinlägg =)

Ta hand om dig!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Mum

Wow vilken häftig väska. Jag vill också ha något så fint...

Du är en väskoman eller?? fniss

Kramen från mej

2010-07-24 @ 20:40:17
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0