Midsommar bilder

Oh, vilken underbar Midsommar vi har haft. Vädret har varit perfekt och barnen har lekt utan att bråka och vi vuxna har fått umgås och ha härligt tillsammans. Verkligen en perfekt Midsommar.

Jag har fotoredigerat lite bilder så jag ska kunna visa så mycket som möjligt från vår helg.


Igår på midsommarafton, tog vi en promenad till Dalahästen (Världens störtsta Dalahäst) och Willys för att äta glass. Pojkarna cyklade dit och vi andra gick. Vi åt sill och potatis, förstås, men barnen och Stefan och jag åt köttbullar istället för sill =). Maräng-grädd-jordgubbstårta blev det till efterrätt. När klockan närmade sig 15 gick vi bort till Grytnäs för att vara med på midsommarfirandet där. Avesta folkdansgille stod för underhållningen och som ni ser på bilden på pojkarna längst ner så tyckte de det var jätteroligt - NOT. De dansade och dansade och dansade... och barnen längtade bara efter att få dansa själva. Det blev lite dans efter en låååång stund och då dansade Seth och jag, tills han tröttnade. Det blev lite små grodor osv...
Morgonen idag startade med hopp på hoppsmattan i pyjamas. Visst är det härligt med sommar, när barnen bara kan gå rakt ut och leka! Efter frukost packade vi en picknick korg med fika och åkte till Säterdalen. Där var det tivoli, till barnens glädje. Vad passande =).


I Säterdalen finns det djur som man får klappa på. Det är jättemysigt!
Bilderna kan tala för sig själva =)


Seth red på en ponny och åkte två karuseller =)


När vi kom hem var det skattjakt för barnen (bilden längst ner till vänster.) De fick lite leksaker och lördagsgodis. Resten av bilderna är från dagarna vi har haft tillsammans. Vi har ju kunnat sitta ute och äta, eftersom det varit så härligt väder. Barnen har haft ett eget litet bord, där de trivts. Varje morgon samlas alla inne hos mormor/farmor och morfar/farfar och dricker en kopp kaffe och äter en ballerina. Det är liksom tradition, vart vi än är. Mysfaktorn är riktigt hög!!

Det är vår fina helg! Hoppas bilderna syns =).
OBS, bilderna är tagna av Lovisa, Mamma och mig själv.

En helg med familjen och vackert väder är enormt läkande för själen! Tänk om mormor och morfar och Åsa med familj också hade kunnat vara med. Då hade det varit ännu bättre =)

Hoppas att du också har haft en bra och fin midsommar!

Stora kramar från mig till dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0