Glad och nöjd

Oh, vad jag är nöjd!
Idag har jag haft ett litet kalas. Ulrica, Lina, Therese, Charlotte och Sara kom hit och Sara hade även med sig lilla Hilma =) Charlotte, Sara och jag är gravida med ca två månaders skillnad, så ni kan ju förstå att det blev en del prat om graviditet, förlossning och sådant som hör till bebisgrejen =)
Vad glad jag är att vi hade ett litet kalas med bara tjejerna. Jag gillar ju att ha mycket folk och barn när vi firar, men det blev så mycket kvalitetstid idag. Vi hade jätteroligt och jag är helt lycklig i hela kroppen! Nu mår jag skit, men det var det värt..!
Vi ska försöka träffas lite oftare såhär utan barn, även om det är roligt när barnen är med också.
Jag känner stor tacksamhet för mina vänner ikväll! Tack för att ni kom och för att ni finns i mitt liv!

Stefan jobbade när tjejerna var här, eftersom det var församlingsledarträff. Seth fick vara hos Zara och det var både han och jag glada för =) Han älskar att bygga med den bilbanan som Amadeus har och han ville visst inte alls åka hem =)

Idag var det Söndagskul i kyrkan och Stefan tog lite kort. Den barnkören som Seth är med i skulle sjunga, men bara två vågade gå upp, Seth och Matilda. Lite senare kom även två grabbar till upp och var med en liten stund och sedan gick de ner när de tröttnade =) Visst är det underbart med barn!!!


Matilda och Seth fick varsin mick, eftersom det bara var de två. Oj, vad söta de var. Ingen av dem sjöng, men de stod där med mickarna. Oh, vad underbara barnen är!!!

Det enda som inte varit bra idag är att det kommit ca 1 dm snö idag =( Synd, eftersom så mycket snö försvann igår.

Imorgon ska Stefan och jag åka till Falun till specialistmödravården. Hoppas allt går bra!
Nu ska jag sova! God natt och hoppas din vecka blir bra.

Kramar

Kommentarer
Postat av: mummen

Kul att du kunde ha ett kalas och det gick bra.

Lycka till i Falun.

Kram mum

2010-03-22 @ 12:09:12
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0