Gravidreaktioner

Imorse när jag åt min fil smakade den lök, eller något liknande. Jag bad Stefan smaka den också men han kände ingen konstig smak. Är det vanligt att smaklökarna blir konstiga när man är gravid?? Mackan smakade också lite konstigt. Jag har även ätit en grapefrukt idag men den smakade inte konstigt. Jag brukar inte tycka om att äta grape rakt av, men nu är det såååå gott. Jag älskar det beska och sträva nu när jag är gravid. Det är så lustigt med allt som händer med tex smak, känsloliv och kroppen under en graviditet.
Jag brukar stolt säga att mitt humör inte påverkats särskilt mycket av graviditeten. Ni vet, hormonerna gör att känslorna blir extrema, varken det är glädje, ilska eller ledsnad. När jag var med Seth var jag bara oförklarligt arg en gång och då killade Stefan mig på ryggen och ilskan rann av mig =) Nu har jag inte märkt någon skillnad, förutom att jag blivit låg pga illamåendet, men det är ju inte konstigt. Men så häromdagen tittade jag på filmen "Sex and the city" och jag grät!!!! Till denna banala film! Det hade jag inte gjort om jag inte varit gravid. Ha ha.

Här snöar det idag igen. Känns faktiskt lite trist. Jag tycker om att vi haft en riktig vinter i år och att det inte snöat, töat, snöat, töat osv. För det är så drygt, men det har kommit så mycket snö nu... och jag börjar längta efter våren. Men den kommer ju den också, kanske snabbare än man tror =)

Hoppas du får en fin dag!!!
Kram


Kommentarer
Postat av: mummen

ja hormonerna ställer allt till det i kroppen när man är gravid.Det är kanske inte så konstigt när det är en liten person som utvecklas och ska komma som en ny liten familjemedlem när tiden är inne.

Ha det gott och ät grape det är nyttigt.

Kram, kram

2010-03-23 @ 12:19:37
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0