Ilsken och vres

Idag har jag för första gången blivit riktigt arg på våra katter. Jag tog mig ut på vår trappa och tänkte göra iordning lite nu inför påsk och inför att jag fyller år imorgon. Ris, fjädrar och lite små pryttlar som är påskiga ska få stå på trappen. Såhär blev det:

Fjädrar i lite ris. (Det blöta på trappen är inte katterna som kissat utan jag som sköljde av pallen lite...


Som ni ser är katterna med... (Bilderna blir inte så bra... önskar jag hade en kamera som gjorde lite suddigt runtomkring och bara zomade in på grejerna som ska vara med på kortet =))

När Stefan kom hem låg hela riset utspritt på garageuppfarten. Katterna vägrade lämna det ifred. Jag blev så besviken för jag tyckte det såg så fint ut. Nu har jag tagit bort fjädrarna och hoppas riset iaf får vara ifred.
De har även rivit ut jord ur blommorna och rivit ner massor av grejer och jag har ju äntligen städat alla rum på övervåningen nu (ett rum per dag). De har även varit ivägen vart jag än varit idag, även i sängen, eftersom Gandalf alltid ska gå PÅ datorn som jag spelar spel och kollar på. Så därför har jag blivit "ilsken och vres" på dem idag. (Pappa sa alltid att jag var ilsken och vres när jag blev arg när jag var liten. Ha ha)


Vårt köksbord. Den vas, som står närmast är en liten märklig vas jag fick av mamma i födelsedagspresent förra året. Det är sex bollar som sitter ihop och där får plats en liten blomma i varje boll. Jättemysig grej! Mamma har en likadan och har lagt ut en närbild på sin på sin blogg. Gå gärna in och kolla där.

Idag när Seth kom hem tyckte jag han var ovanligt trött och lite gnällig. Hans panna var varm och händerna kalla, så vi tog tempen och den visade på 38.5... Stackarn. Han har redan varit rejält sjuk en gång i månaden detta år och det verkar bli en tredje gång nu. Hoppas det går över snabbt!

Imorgon fyller jag år! Jag tycker det är superroligt!!! Hoppas aldrig jag slutar älska födelsedagarna. Jag tjatar om det, men jag tycker det är så roligt att fira allt som går att firas. Önskar att man hade Babyshowers här i Sverige också, som man har i USA... =) Men i alla fall, imorgon ska jag fira min födelsedag med pojkarna i mitt liv! Vi kommer inte göra något särskilt utan äta tacos och eventuellt hyra en film till kvällen. På söndag kommer "tjejerna" hit och fikar lite med mig. Jag brukar vilja bjuda hela familjerna, men det blir så många när alla kommer, vilket jag normalt sett älskar, men nu när det är som det är, får bara "tjejerna" komma. Ska bli sååååååååå roligt!!!

Hoppas du får en härlig helg!!!
Kramar från en som fortfarande är 31 år, i knappt ett dygn till. =)


Kommentarer
Postat av: mummen

tyvärr kunde jag inte låta bli att skratta åt katterna. Dad säger att det var förutsägbart,ha,ha, "gamle katter,va ska en mä dom te" Hi, Hi känner du igen det?

Hoppas du får en skön och bra dag. GRATTIS mum, dad och Taggen

2010-03-20 @ 07:46:08
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: designhappens

Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en skön helg!/ Kram Maria

2010-03-20 @ 09:16:28
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: Marie Breskic

Grattis! Detta måste vara en fantastiskt bra dag att vara född på - jag känner tre personer som fyller år idag!

2010-03-20 @ 12:36:25
Postat av: Marias mormor

Ursäkta! Jag gjorde som din mor`skrattade och tänkte mig in i katternas situation. Det klart att dom gillade dig jättemycket,när de fick så fina och roliga saker att leka med.Jag förstår dem.

Grattis och ha en bra födelsedag.

KRAM KRAM mormor och morfar

2010-03-20 @ 14:43:27
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0