På jobbet, nytt system, besiktning, Seth och Silas.

Imorse vaknade jag med bara liiiiiiiite feber. Så jag for iväg till jobbet. Jag skulle vara där 7, för att fara ner till Västerås med tre andra och gå på handledning. Det var verkligen rätt måndag att gå upp 5:45, eftersom kl var 6:45 i kroppen =) Det var inte ens jobbigt, förutom den lilla detaljen att jag varit helt utslagen i nästan en vecka...
Men det har gått bra idag. Först var det handledning och sedan administrativt jobb, eftersom vi har fått ett helt nytt datasystem som alla ska lära sig nu. Det kommer ta lite tid innan det satt sig, så vi jobbar på mycket med det denna vecka.

Hoppas bara hostandet går över snart, för det är så trist att hosta sig genom nätter och dagar.

Seth och Stefan har besiktat Doris idag och hon gick igenom. Hurra får vår skruttbil!!! De var även på badhuset och släppte loss =) Han har börjat säga "vilken lyx" hela tiden och de flesta av gångerna passar det in i sammanhanget. Knaskillen.

Igår sa han en mer sorglig - och fin - sak till Stefan: "Pappa, jag vill ha en annan lillebror. En som också heter Silas, men som finns här..." Oh, vad det skär i hjärtat. Han pratar ofta om Silas och det tycker vi om. Silas är en naturlig del i våra liv och det är inte jobbigt att prata om honom eller det som hänt, även om jag självklart blir sorgsen då och då. Men det är ju helt naturligt och så kommer det ju vara ett tag framöver. Han kommer ju ALLTID fattas oss, även om man lär sig leva med sorgen och saknaden.

Vår fina fina älskade kille.


Har nog visat denna bild förut, men den är så härlig. Seth i somras när han håller i en liten kaninunge hemma hos Frida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0