Riddarborg och bläckfisk.

Hej igen.
Igår låg jag hela eftermiddagen och nästan hela kvällen i migränens dimma. Har fortfarande väldigt ont i huvudet, men inte som gårdagens migrän. Jag har migrän då och då. Det kom efter en bilolycka jag och min bror var med i 97. Vi frontade med en annan bil och fick wiplashskador. Så nu får jag migrän då och då, men som tur är inte jätteofta.
Seth är inte heller pigg ännu, så vi har softat hela dagen. När Stefan åkte till kyrkan låg vi kvar i sängen och tittade på vc i skidor. Det var mysigt =)

Igår lekte Seth och Gandalf med en av våra resväskor.


Imorse lektes det med min gamla legoriddarborg, som vi tagit fram nu. Jag fick den när jag fyllde 6 eller 7 tror jag. Jag minns iaf att jag hade jättehög feber och inte orkade bygga ihop den och mina syskon förmanades att inte bygga ihop den utan mig =)
Nu är det sonen som får leka med borgen istället. Det är roligt när han kan använda våra gamla leksaker.

Frodo var med i lådan där borgen har befunnit sig.

Idag var vi och handlade lite och då hörde Seth en person som pratade oerhört mycket dalmål. "Pratar han engelska?" frågade Seth. Ha ha, nä då det var bara en riktig dalmas.

Igår när jag låg i min dimma, hörde jag Seth ropa från toan. Han hade kissat lite varstans inne på toan så det var bara för den ömma fadern att ställa Seth i duschen och börja städa av toan. Då hör jag Seths röst:
"Pappa, om du var en pappabläckfisk och hade 8 armar, så hade du kunnat städa och duscha mig samtidigt". Ja, så sant. Han är rätt så klok vår son.

Kommentarer
Postat av: mummen

Det skulle inte vara så tokigt att var bläckfisk ibland, kanske?

Katterna är bara sååå mysiga och roliga, bra lekkompisar.

Kram

2010-11-22 @ 09:55:09
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Söta Seth, vad skulle han hinna med om hade åtta armar då?! Och vilka goa katter ni har som är med i leken. Jättemysiga! Kramar Jenny

2010-11-24 @ 12:52:19
URL: http://www.ebifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0