101010

Ett kort inlägg härifrån mamma och pappa =) Idag är det 10-10-10, det är rätt så coolt, tycker jag ;o) Eller coolt... men det är ju väldigt unikt... (Ja, jag vet att varje datum är unikt... det kommer ju aldrig tillbaka.)
Ja, ja. Lovisa och jag har suttit och fnittrat i bilen. Jag hämtade upp henne i Katrineholm, där hon var och hälsade på sina föräldrar och sedan for vi vidare till Söderköping där vi lämnade Seth hos farmor. Det värkte i hjärtat när jag lämnade honom... men han kommer få det så bra. Han får ju vara med henne i hennes klass och de blev visst väldigt glada för att han ska komma. Hon berättade för sin klass i fredags att Seth ska vara med henne på måndag och tisdag och eftersom han varit med en gång tidigare mindes de honom och blev glada. Det värmer i hjärtat. 

När vi lämnat av Seth for vi hem till mamma och pappa. (Vi såg en stor älg som stod mitt på vägen. Jag tog upp kameran fort som bara den, men kunde inte stanna och ta kort, eftersom jag hade en bil bakom.) Nu sitter vi och ska planera lite inköpslistor och sånt. =)

Hi hi imorgon blir vi Ullaredsnördar och vi gillar det!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0